't Binnenhof

In het dorp Paasloo aan de rand van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden vindt u ons sfeervolle Café-Restaurant 't Binnenhof.

Foto's & Video's

In het dorp Paasloo aan de rand van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden vindt u ons sfeervolle Café-Restaurant 't Binnenhof.

Tijdens uw fietstocht trek in een kop koffie met een lekker stuk appeltaart? Zin in een heerlijke lunch of diner? Café-Restaurant 't Binnenhof is er de perfecte locatie voor. Wij zijn een erkende trouwlocatie. Zo kunt u trouwen en uw feest geven op dezelfde lokantie. U kunt hier een feest vieren met een gezelschap tot wel 225 personen.En u heeft de mogenlijkheid om hier te overnachten. Verder hebben wij veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, tennisbaan en een geheel verniewde speeltuin. Ook leuk voor het houden van een kinderfeestje. Verder kunt u bij ons terecht voor: BBQ, gourmet, afhaalmaaltijden, catering mogelijkheden, High Tea en buffetten.

Wij staan open voor ideeën en suggesties. Uw gastvrouw Trienke Groenestege en gastheer Roel van Hoorn heten u van harte welkom!

Iets te vieren?

Bij 't Binnenhof bent u aan het juiste adres! Of u nu een bruiloft, jubileum of receptie wilt organiseren, wij denken graag met u mee. Onze locatie biedt ruimte voor partijen tot 300 personen voor zowel zakelijk en particulier.

Onze arrangementen worden op basis van uw wensen en budget aangepast zodat het echt "uw" avond wordt.

Contact

Adres
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
Telefoon
0561-452992
Online
www.binnenhofpaasloo.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook