navigatie overslaan

De Strandhoeve - horeca, verblijf & acitviteiten

Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van verjaardag tot familiedag. Bij De Strandhoeve kan het allemaal!

speciaal voor jou

De zes verschillende zalen van het partycentrum bieden plaats aan zowel kleine (8 personen) als grote gezelschappen (meer dan 1000 personen). (H)eerlijk en drinken hoort daar natuurlijk bij; uit onze eigen keuken maken we het graag voor je klaar.

Daarnaast bestaat ons assortiment uit meer dan 60 verschillende activiteiten, thema-programma's en workshops. Gezellig dagje weg? Teambuildingsuitje? Alles is mogelijk!

Na een bruiloft of feestje blijven slapen? Onze Bed & Breakfast beschikt over 7 verschillende themakamers. Groepsaccommodatie SuyderZee is uitermate geschikt voor een gezellig familie- of vriendenweekend. De accommodatie is splitsbaar in twee delen en kan dus los geboekt worden óf als één geheel. OudLand, met 9 kamers en maximaal 34 personen en NieuwLand, met 6 kamers en maximaal 22 personen - of totaal met 15 kamers en maximaal 56 personen. De twee- tot vierpersoons kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Uiteraard ook dé perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Nationaal Park Weerribben - Wieden en Giethoorn!

Partycentrum De Strandhoeve

U wilt voor een verjaardag of jubileum eens goed uitpakken? Uw wensen en ideeën vertalen wij samen met u in een feestelijk programma! De Strandhoeve is dé locatie voor al uw feesten en partijen. Voor grote (+1.000) en kleine (vanaf 8) groepen en voor zakelijk en particulier.

De Strandhoeve heeft een sfeervolle, moderne uitstraling en uitstekende faciliteiten. De verschillende zalen beschikken over comfortabel meubilair, ruimte voor podia en goede geluidsapparatuur. Jong en oud zal zich vermaken bij de activiteiten die wij mede aanbieden en u geniet van heerlijk eten en drinken. Ons gastvrije team staat voor u klaar om uw feestelijke gebeurtenis tot in de puntjes te verzorgen. De Strandhoeve is centraal gelegen en beschikt over wifi en ruime parkeergelegenheid.

Wat dacht u van een ludieke ontvangst.Of maak een boogschietclinic onderdeel van uw feestprogramma. Laat de kleinste gasten tijdens uw feest omhoog klauteren op onze klimwand, of sluit af met een Casino, of Ik hou van Holland avond.

Ook kunnen wij de barbecue of houtgestookte pizza-oven voor u aansteken. Of maak een keuze uit één van onze vele buffetten. Bij De Strandhoeve geniet u van heerlijk eten en drinken dat bereid is met zoveel mogelijk biologische en/of streekproducten. Laat u verrassen door onze originele invulling van uw wensen.