't Lokaal

Heerlijk onder de bomen op een terras aan het water, je ziet de bootjes aan je voorbij varen terwijl je geniet van een vers kopje koffie. Het behoort tot één van de vele ongecompliceerde mogelijkheden die wij u graag bieden tijdens uw bezoek aan 't Lokaal, zoals we ons kerkje hebben genoemd.

Foto's & Video's

Voor een tussenstop tijdens uw verblijf in de Weerribben en Wieden of na het varen in één van onze boten kunt u onder het genot van een lunch, ijsje of drankje de steeds wisselende exposities komen bekijken, aan u gepresenteerd in een omgeving van oorspronkelijke kerkbanken, kansel etc.

Bijeenkomsten, feestjes, partijtjes in een authentieke omgeving

't Lokaal en nabijgelegen Taveerne zijn, naast bijzonder geschikt voor onvergetelijke feestelijkheden, ook uniek voor uw bedrijfspresentatie of receptie. Het persoonlijke en kleinschalige karakter maakt het mogelijk om mensen met elkaar kennis te laten maken in een orginele omgeving. De ruimtes zijn toegankelijk voor jong en oud.

Vele combinaties mogelijk

Onze nuchtere benadering van uw plannen maakt het mogelijk om aan veel van uw wensen te voldoen. Een dagje uit met uw familie, een dagdeel vullen inclusief buffet na een boottochtje met uw collega's, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Contact

Adres
Kalenbergerpad 4
8377HL Kalenberg
Telefoon
0561-477527
Online
www.pieterjongschaap.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook