navigatie overslaan

't Binnenhof

In het dorp Paasloo aan de rand van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden vindt u ons sfeervolle Café-Restaurant 't Binnenhof.

In het dorp Paasloo aan de rand van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden vindt u ons sfeervolle Café-Restaurant 't Binnenhof.

Tijdens uw fietstocht trek in een kop koffie met een lekker stuk appeltaart? Zin in een heerlijke lunch of diner? Café-Restaurant 't Binnenhof is er de perfecte locatie voor. Wij zijn een erkende trouwlocatie. Zo kunt u trouwen en uw feest geven op dezelfde lokantie. U kunt hier een feest vieren met een gezelschap tot wel 225 personen.En u heeft de mogenlijkheid om hier te overnachten. Verder hebben wij veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, tennisbaan en een geheel verniewde speeltuin. Ook leuk voor het houden van een kinderfeestje. Verder kunt u bij ons terecht voor: BBQ, gourmet, afhaalmaaltijden, catering mogelijkheden, High Tea en buffetten.

Wij staan open voor ideeën en suggesties. Uw gastvrouw Trienke Groenestege en gastheer Roel van Hoorn heten u van harte welkom!

Culinair Genieten

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew voor een zeer gevarieerd aanbod van heerlijke gerechten. U bent welkom voor een lunch of a la carte diner, een barbecue of buffet om gezellig met uw gezelschap te genieten of ervaar de smaken van de heerlijke lekkernijen tijdens een high tea, high wine, high beer of een van de hapjesbuffetten.

Voor de vegetariërs is er speciale aandacht en kunnen we rekening houden met allergenen of andere (di)eetwensen. Onze gastheren/vrouwen zorgen samen met hun collega’s van de bediening voor een gezellig culinair uitje in Paasloo.