C.R. Hollands Venetië

HOLLANDS VENETIË, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant/partycentrum en bootverhuur (sloepverhuur).

Foto's & Video's

HOLLANDS VENETIË, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant/partycentrum en bootverhuur (sloepverhuur). Middenin het hart van Giethoorn kijken onze ruime terrassen uit over het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden.

Ruim 80 jaar geleden begonnen als klein eetcafé en hotel, nu uitgegroeid tot een restaurant met passie voor kwaliteitsproducten en mooie, pure ingrediënten. Ons restaurant met klassiek Franse uitstraling biedt een plek om heerlijk te lunchen of te dineren in een ongedwongen en vriendelijke sfeer.

Wij zijn uniek in onze, maandelijks wisselende, seizoensgebonden menukaart en grote diversiteit aan broodjes- en koffierecepten.

U kunt bij ons een rondvaart maken, een van onze sloepen huren of gezellig met een groep gebruik maken van onze geweldige BBQ boot.

Kijk op www.hollands-venetie.nl voor meer informatie of neem contact op via 0521 - 363 231!

Tot ziens bij Hollands Venetië!

Restaurants

HOLLANDS VENETIË, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant/partycentrum en bootverhuur. Middenin het hart van Giethoorn kijken onze ruime terrassen uit over het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden. Ruim 80 jaar geleden begonnen als klein eetcafé en hotel, nu uitgegroeid tot een restaurant met passie voor kwaliteitsproducten en mooie, pure ingrediënten. Ons restaurant met klassiek Franse uitstraling biedt een plek om heerlijk te lunchen of te dineren in een ongedwongen en vriendelijke sfeer. Wij zijn uniek in onze, maandelijks wisselende, seizoensgebonden menukaart en grote diversiteit aan broodjes- en koffierecepten. U kunt bij ons een rondvaart maken, een van onze sloepen huren of gezellig met een groep gebruik maken van onze geweldige BBQ boot. Kijk op www.hollands-venetie.nl voor meer informatie of neem contact op via 0521 - 363 231! Tot ziens bij Hollands Venetië!

Contact

Adres
Beulakerweg 167
8355 AG Giethoorn
Telefoon
0521-361231
Online
www.hollands-venetie.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook