Paviljoen Driewegsluis

Ons bedrijf leent zich uitstekend voor een gezellig etentje, feestje of lekker op het terras genieten van het mooie uitzicht over de Rottige Meenthe, met een kop koffie of een lekker drankje.

Foto's & Video's

Ons bedrijf leent zich uitstekend voor een gezellig etentje, feestje of lekker op het terras genieten van het mooie uitzicht over de Rottige Meenthe, met een kop koffie of een lekker drankje. Ook kunnen wij samen met u een activiteit organiseren, dit aansluitend met een diner of buffet.

Voor het assortiment dat wij kunnen aanbieden kunt u alvast even rondkijken op deze website. Via de virtuele toer kunt u het hele paviljoen en de omgeving bekijken.

Om uw bedrijfsfeest of familiefeest tot een groot succes te maken is het fijn om tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar te maken. Het is voor u en voor ons prettig wanneer u hiervoor een afspraak maakt zodat wij hier goed de tijd voor kunnen nemen.

Heeft u verder nog vragen na het bekijken van onze site belt u dan gerust, wij staan u graag te woord en zien u graag als gast bij Paviljoen Driewegsluis.

Contact

Adres
Lindedijk 2a
8481 KH Nijetrijne
Telefoon
0561-481490
Online
driewegsluis.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook