Waterpark Belterwiede

Vakantie vieren bij en op het water - vlakbij Giethoorn: Waterpark Belterwiede - vakantiewoningen aan het water met eigen aanlegsteiger. Heerlijk vissen, varen, wandelen, fietsen en genieten!

Foto's & Video's

Waterpark Belterwiede bevindt zich in het kleine dorp Wanneperveen, aan de rand van Nationaal Park De Wieden en 5 kilometer gelegen van het Hollands Venetië: Giethoorn.

Alle 4-, 6- en 10-persoons vakantiehuizen bevinden zich op drie kleine schiereilanden aan het water van het meer. Elke woning heeft een eigen aanlegsteiger: wat mogelijkheden biedt om te vissen maar ook om uw (eigen) boot aan te leggen of een verfrissende duik te nemen. Doordat het park gelegen ligt aan het meer kunt u varend alle kanten op. Neem een kijkje in het beroemde waterdorp: Giethoorn of ga de prachtige natuur van de Wieden ontdekken, maak een tussenstop bij een van de vele restaurantjes en cafétjes aan het water of sla een hengeltje uit. Perfecte vakantie voor de waterliefhebber!

Alle woningen beschikken naast een eigen aanlegsteiger ook over twee parkeerplaatsen, tuin, vaatwasser, wasmachine en badkamer(s). Elke vakantiehuis beschikt over een verschillend interieur, zo kiest u een woning die bij u en uw gezelschap past!

Het vakantiepark beschikt over een aantal huisdiervriendelijke villa’s, zodat ook je huisdier kan genieten van een heerlijke vakantie.

Op het park bevindt zich een receptie waar u onder andere terecht kunt voor fietsverhuur, wandel- en fietsroutes en informatie voor een dagje uit. Ook is er een broodjesservice aanwezig op het park. Voor bootverhuur hoeft u ook niet ver te zoeken, dit bevindt zich naast Waterpark Belterwiede.

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 12:00
woensdag gesloten
donderdag 09:00 - 12:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 14:00
zondag gesloten

Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 0522 281828


Contact

Adres
Veneweg 193
7946 LP Wanneperveen
Telefoon
0522-281828
Online
www.parkbelterwiede.com/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook