Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem ligt er werkelijk schitterend, daar in het bosrijke gebied van ‘Weerribben Wieden’ (Giethoorn, Blokzijl, Steenwijk).

Foto's & Video's

Tijd voor ontmoeten!

Op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt op een prachtig landgoed van 14 hectare het gastvrije broederschapshuis Buitengoed Fredeshiem. Buitengoed Fredeshiem bestaat uit een hotel met 35 kamers, 7 zalen, Restaurant Vondel, een prachtig terras, 7 comfortabele vakantiehuizen, boerderij Hiemsherne en exclusieve groepsverblijven en groepsaccommodaties Stins en State. In totaal beschikken wij over overnachtings- èn zaalcapaciteit voor 3 – 200 personen.

De faciliteiten op Buitengoed Fredeshiem zijn al net zo afwisselend als de omgeving. Op het snijvlak van de drie provincies Overijssel, Friesland en Drenthe treft u water, bos, heide, eeuwenoude stadjes en verstilde dorpjes. Denkt u aan het waterrijke Giethoorn, het brinkdorp Dwingeloo, natuurgebied De Weerribben, de oude stadjes Steenwijk of Blokzijl, enz. Buitengoed Fredeshiem ligt er middenin.

Wandelen, fietsen, skelteren, jeu de boules spelen, klootschieten, mountainbiken, handboogschieten en tafeltennissen behoren tot de mogelijkheden. Een prachtige omgeving met volop mogelijkheden voor outdoor, recreatie, feestelijke- en zakelijke bijeenkomsten. Daarnaast bieden wij verschillende activiteiten voor een familiedag of teambuilding evenement.

Een verblijf op Buitengoed Fredeshiem staat voor rust, ruimte, (culinair) genieten, privacy, modern comfort en ontmoeten!

Overal is gratis WiFi internet beschikbaar. De meeste vragen over ons buitengoed worden op de pagina veelgestelde vragen beantwoord.

Restaurant & Faciliteiten

In Restaurant Vondel en op het fraaie, ruime bosterras kunt u bijv. elke vrijdagavond aanschuiven voor een heerlijk warm/koud buffet. Alleen, met z’n tweeën of met een gezelschap en voor u als vakantievierder vaak extra prettig geprijsd. Maar u bent vanzelfsprekend ook van harte welkom op andere dagen, bijv. voor een kopje koffie, glaasje wijn, diner of u kunt gebruik maken van onze kleine kaart. En voor uw bijzondere familiedag, receptie of personeelsuitje hebben we speciale arrangementen!

In ons restaurant is gratis draadloos Internet voor u beschikbaar (evenals overigens in Stins en State). Nabij de receptie is een Internethoek incl. pc, waar u zelf informatie voor uitstapjes e.d. op Internet kunt zoeken. Maar de medewerkers van onze receptie staan u natuurlijk ook graag met tips en suggesties ter zijde. Activiteiten / eigen terrein De recreatiemogelijkheden op Buitengoed Fredeshiem zijn al net zo afwisselend als de omgeving: wandelen, fietsen en skelteren (beide te huur), een jeu de boulesbaan, klootschieten, GPS-en, mountainbiken, handboogschieten, er zijn buitentafeltennistafels en een Inspiratiepad, enz. Maar de kids kunnen natuurlijk ook gewoon lekker hutten bouwen… Onze medewerkers stellen voor uw familieweekend, personeelsuitje of vriendenweekend ook desgewenst graag een volledig verzorgd arrangement voor u op maat samen!

Omgeving

Bosrijk gelegen tussen Zwolle en Heerenveen liggen op een steenworp afstand schilderachtige stadjes (Steenwijk, Meppel, Blokzijl, Vollenhove, Sneek) en gezellige dorpjes ( Giethoorn, Vledder en Dwingeloo). Buitengoed Fredeshiem ligt te midden van indrukwekkende natuurgebieden als de Nationale Parken Weerribben-Wieden, het Drents Friese Wold of het Dwingelderveld. Zin in een uitstapje? Breng een bezoek aan bijv het Drents museumdorp Orvelte, de overdekte Speelstad Oranje, de kleurrijke Orchideeënhoeve, Attractiepark Slagharen, ijsstadion Thialf, het Hunebedcentrum of het Noorderdierenpark Emmen... Of ga punteren of kanoën door het idyllische Giethoorn of de Weerribben.

Contact

Adres
Eiderberg 2
8346 KJ De Bult (Steenwijk)
Telefoon
0521-535100
Online
fredeshiem.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook