Hotel de Dames van de Jonge

Welkom bij De dames van de Jonge. Op een rustige locatie aan de rand van het waterrijke dorp Giethoorn ligt de dames van de Jonge Hotel-Restaurant. Een familiebedrijf waar u zich vast thuis zult voelen als u in Giethoorn bent.

In het restaurant de dames, de tuinkamer of op het terras aan het water geniet u van pure gerechten met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving. De dames van de Jonge Hotel-Restaurant is een ideaal startpunt voor een natuurlijke ontdekkingsreis door cultuurhistorisch-interessante stadjes en dorpen. Ook kunt u bij de dames fluisterboten en fietsen huren. We zullen u gastvrij ontvangen in het mooiste gebied van Nederland.

Vanuit onze minihaven kunt u heerlijk varen in een fluisterboot, rondvaartboot of sloep over de grachten, kanalen en meren van Giethoorn en omgeving. Verken de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden met een huurfiets, of trek de wandelschoenen aan en ga op pad met een leuke route van de Tourist Office Giethoorn die in het hotel zit.

Naast logeren bij de dames kunt u ook gewoon op de koffie of thee komen, lekker een borrel drinken op het terras aan het water of in de tuinkamer en serveren we speciale diners, lunches en high teas. Wilt u zakelijk of vermakelijk iets bij de dames organiseren? De dames zijn altijd in voor een feestje. ´Gastvrijheid zit in onze natuur´ punterzeilen de dames van de Jonge Giethoorn Arrangementen nongshefang Restaurant yangjiaocuncanting1 Ontdek Giethoorn Buffet

Contact

Adres
Beulakerweg 30
8355 AH Giethoorn
Telefoon
0521-361360
Online
www.dedamesvandejonge.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook