navigatie overslaan

De geschilde aardappel

De geschilde aardappel is een gezellig verbouwde boerderij in Zwartsluis en gelegen aan de rand van Nationaal Park De Wieden en in de nabijheid van Hanzesteden zoals Hasselt, Kampen en Zwolle. Tijdens een fiets- wandel- of vaartocht kun je bij ons even heerlijk genieten en de lekkerste patat uit de regio eten. Er is een terras aan het water waar je met je boot kunt aanleggen. Onze patat wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van verse aardappelen. Op de menukaart staan ook salades met lokale ingrediënten en andere bijgerechten. Zo kun je weer uitgerust en met hernieuwde energie op pad.

De gemiddelde reactie van onze gasten: “Zo vers, puur en gezond!” “Zulke lekkere patat heb ik in 10 jaar niet gehad!” “Wat gezellig hier!” “Heerlijk anders!”.

De geschilde aardappel is een verbouwde boerderij gelegen in Zwartsluis. Binnen is het gezellig met een houtkachel en oude balken. Buiten is het terras aan het water. Je kunt ook met je boot of schip bij De geschilde aardappel komen. Aanleggen aan het terras is mogelijk. Of je bestelt vooraf via www.vaar-in.nl en je bestelling wordt in een tasje aan boord bezorgd als je langs het afhaalpunt vaart.

Wil je een gezellige dag voor een groep organiseren, dan kun je ook bij De geschilde aardappel terecht. Het ligt vlak naast het Nationaal Park De Wieden en er is een zaal in het gebouw. In overleg wordt een dag van A tot Z verzorgd met heerlijk eten en leuke activiteiten. Fietstochten, wandeltochten, vaartochten en nog veel meer authentieke uitjes zijn mogelijk. Met traditionele zeilschepen of met een rondvaartboot het natuurgebied in. Met de watertaxi het dorpje Zwartsluis ontdekken. Outdoor koken. Een workshop natuurlijk paardrijden. Enzovoort.

De geschilde aardappel
De lekkerste patat uit de regio haal je bij De geschilde aardappel. Op ambachtelijke wijze wordt hier patat gemaakt van verse aardappelen. Op de menukaart staan ook salades met lokale ingrediënten en andere bijgerechten. Je kunt zo heerlijke gezonde lunches of maaltijden samenstellen. De geschilde aardappel is leuk voor jong en oud en zeer toegankelijk voor gezinnen.