Kanoschool Herbie Bird

Les in peddeltechniek waardoor het peddelen leuk wordt. Goede techniek voorkomt blessures maar maakt kanovaren ook veiliger. Kom eens een dagje bij ons trainen voor u een kanotocht gaat maken.

De uitgangspunten van de oprichter van onze kanoschool Herbert Vogel zijn ook de huidige uitgangspunten. Dit zijn: Peddelplezier vergroten door peddelen uit te leggen, voor te doen, te laten uitvoeren, verbeterpunten aan te geven en aan de techniek te sleutelen. Dit alles in een prachtige natuur en in alle rust. Het gebruik van de peddel tot een kunst verheffen is een ander doel waar we naar streven.

We varen vooral met 2 persoons kano's want dat vinden we de meest geschikte kano. Maar als u wilt peddelen met een kajak, een sit-on-top of met een Sup dan vinden we daar beslist een oplossing voor.

Nationaalpark Weerribben-Wieden zijn bij uitstek geschikt voor onze doelstelling. Het water, de oevers, de luchten, de dieren en de mensen zoals u versterken elkaar in positieve zin. Nieuw voor ons bedrijf is dat wij meerdaagse kanotochten door het Nationaalpark Weerrieben-Wieden voor u bedenken, inrichten en waar nodig begeleiden. Dit kan op vele manieren wat betreft comfort. Het is meer net wat u onder comfort verstaat.

Contact

Adres
Hoogeweg 26
8376 EM Ossenzijl
Telefoon
0651828955 / 0611200252
Online
www.herbiebird.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook