1. Eten & Drinken

  Culinair genieten in Steenwijk

  Uitgebreid dineren in een sfeervolle ambiance of een snelle smaaksensatie tijdens de lunch? Dan zit je goed in Steenwijk. Restaurants, brasseries en andere etablissementen vind je in vaak historische panden. Geniet van de authentieke sfeer en de met liefde geserveerde gerechten. Steenwijk is ook de stad van de terrassen. Dichtbij de gezellige winkelstraten zit je tussen de eeuwenoude gevels met het geluid van de fontein op de achtergrond. Het culinaire leven is goed in de Vestingstad!

  Alles over eten & drinken in Steenwijk

 2. De Heren van de Rechter

  Het lekkerste vonnis
  Op de plek waar rechters ooit oordeelden, is het nu sfeervol eten en drinken. Binnenin het monumentale pand of buiten op het gezellige terras. Een beter culinair vonnis bestaat niet. Dit is onze uitspraak en daarmee moet u het doen.

 3. De Bovenmeester

  Leren wat culinair genieten is
  Zo graag ging je nog nooit naar school. In de prachtige ambiance van een oud schoolgebouw serveert De Bovenmeester prachtige gerechten. Geniet van een lunch of een uitgebreid diner. Gegarandeerd een tien met een griffel

 4. Restobar ’t Veerhuys

  Klein maar fijn
  Proef gerechten die wereldberoemd zijn in Steenwijk en omgeving, zoals tasting, sharing, pestosteak en het Hemels toetje. Het kleinste en gezelligste restaurant van de Vestingstad verrast het hele jaar door met seizoensgebonden gerechten.

 5. Grieks en Mediterraans Restaurant Rhodos

  Grieks genot
  Griekse specialiteiten in de voormalige Latijnse school. Rhodos serveert in dit monumentale pand traditionele gerechten uit Griekenland. Sluit je ogen en waan jezelf op zo’n zonovergoten eiland. Leuk en lekker: de Dinner & Music-avonden met live muziek.

 6. Brasserie Zus en Zo

  Monumentaal genieten
  Knusse brasserie met restaurant en grand café in een monumentaal pand. Op het verwarmde en overdekte terras kijk je prachtig uit op het gezellige Marktplein. Ideale plek voor een verse kop koffie, lunch, diner of borrel.

 1. Ontdek alle verhalen van toen en nu

  Sfeervolle Zuiderzeestadjes op de grens van het nieuwe land

 2. Ontdek alle verhalen van toen en nu

  De geschiedenis komt tot leven in het heden

 3. Deelfietsen: oplossing voor meer mobiliteit van inwoners en toeristen

 4. Water

  In de winter kanoën in Nationaal Park Weerribben-Wieden? Beleef een unieke ervaring.

Tip je vrienden

twitter facebook