1. Culinair genieten in Steenwijk

  Uitgebreid dineren in een sfeervolle ambiance of een snelle smaaksensatie tijdens de lunch? Dan zit je goed in Steenwijk. Restaurants, brasseries en andere etablissementen vind je in vaak historische panden. Geniet van de authentieke sfeer en de met liefde geserveerde gerechten. Steenwijk is ook de stad van de terrassen. Dichtbij de gezellige winkelstraten zit je tussen de eeuwenoude gevels met het geluid van de fontein op de achtergrond. Het culinaire leven is goed in de Vestingstad!

  Alles over eten & drinken in Steenwijk

 2. De Heren van de Rechter

  Het lekkerste vonnis
  Op de plek waar rechters ooit oordeelden, is het nu sfeervol eten en drinken. Binnenin het monumentale pand of buiten op het gezellige terras. Een beter culinair vonnis bestaat niet. Dit is onze uitspraak en daarmee moet u het doen.

 3. De Bovenmeester

  Leren wat culinair genieten is
  Zo graag ging je nog nooit naar school. In de prachtige ambiance van een oud schoolgebouw serveert De Bovenmeester prachtige gerechten. Geniet van een lunch of een uitgebreid diner. Gegarandeerd een tien met een griffel

 4. Taveerne 't Veerhuys

  Klein maar fijn
  Proef gerechten die wereldberoemd zijn in Steenwijk en omgeving, zoals tasting, sharing, pestosteak en het Hemels toetje. Het kleinste en gezelligste restaurant van de Vestingstad verrast het hele jaar door met seizoensgebonden gerechten.

 5. Grieks en Mediterraans Restaurant Rhodos

  Grieks genot
  Griekse specialiteiten in de voormalige Latijnse school. Rhodos serveert in dit monumentale pand traditionele gerechten uit Griekenland. Sluit je ogen en waan jezelf op zo’n zonovergoten eiland. Leuk en lekker: de Dinner & Music-avonden met live muziek.

 6. Woody's House Steenwijk

  Culinair laboratorium
  (H)eerlijk biologisch vlees of vegetarische schotels. In een natuurlijke en vriendelijke ambiance bereiden de koks in ‘Woody’s Lab’ verrassende gerechten. Ook leuk voor de kinderen: die vermaken zich na het diner in de speciale kinderfilmzaal.

 7. Brasserie Zus en Zo

  Monumentaal genieten
  Knusse brasserie met restaurant en grand café in een monumentaal pand. Op het verwarmde en overdekte terras kijk je prachtig uit op het gezellige Marktplein. Ideale plek voor een verse kop koffie, lunch, diner of borrel.

 1. Cultuur

  Riet, punters en visserij in de Weerribben-Wieden

 2. UIT in de regio

  Kom shoppen in Steenwijk Vestingstad

 3. Natuur

  Mooie fotolocaties in Nederland: leg Weerribben-Wieden vast op beeld

  Erik
 4. Natuur

  Trek de wandelschoenen maar aan! Wandelen in waterdorp Giethoorn

Tip je vrienden

twitter facebook