Weerribben-Wieden is niet alleen een heerlijke plek voor een ontspannen dagje uit of vakantie, ook voor een zakelijk bezoek kun je in Weerribben-Wieden uitstekend terecht! Je vindt er de mooiste locaties om te vergaderen, een congres te organiseren of om een origineel bedrijfsuitje te plannen.

Vergaderen in Weerribben-Wieden

Vergaderen wordt spontaan een stuk leuker als het wordt gedaan op een unieke locatie in Weerribben-Wieden. Plan bijvoorbeeld een vergadering in Buitengoed Fredeshiem, gelegen in het bosrijke gebied van Weerribben-Wieden. Bij Buitengoed Fredeshiem vind je meerdere zalen, uiteraard allemaal uitgerust met moderne apparatuur. Daarnaast kun je ook bij Buitengoed Fredeshiem terecht voor meerdaagse arrangementen of aansluitend kamers in het hotel of de landhuizen reserveren. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie die zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar is? Dan is Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk een geschikte optie. Dit theater is van alle gemakken voorzien en zal er alles aan doen om samen met jou de perfecte vergadering te organiseren!

Wil je je zakelijke bezoek extra goed afsluiten? Ontdek dan ook eens een van de vele restaurants, caf├ęs of hotels die Weerribben-Wieden rijk is!

Tip je vrienden

twitter facebook