Rabo Theater De Meenthe

Rabo Theater De Meenthe is hét theater en evenementencentrum van de kop van Overijssel, Zuid-West Drenthe en Zuid-Friesland. Gelegen aan het intercitystation.

Foto's & Video's

Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk is hét theater en evenementencentrum van de kop van Overijssel, Zuid-West Drenthe en Zuid-Friesland. Gelegen aan het intercitystation, met voldoende parkeergelegenheid en makkelijk bereikbaar vanaf de A32.

Theaters

Rabo Theater De Meenthe is hét theater van de kop van Overijssel, Zuid-West Drenthe en Zuid-Friesland. Gelegen aan het intercitystation van Steenwijk, met ruime eigen parkeergelegenheid en dichtbij de A32, is De Meenthe makkelijk bereikbaar. Met een theaterzaal met 605 stoelen, een Vestzaktheater met 126 stoelen een grote evenementenhal biedt De Meenthe tal van mogelijkheden.

Rabo Theater De Meenthe biedt een verscheidenheid aan voorstellingen en evenementen. Voor een gezellige avond kan iedereen terecht in De Meenthe, van cabaretfan tot muziekliefhebber. Voor aanvang van de voorstelling kunt u in het theaterrestaurant ‘Souffleur’ dineren en na afloop van de voorstelling kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig nazitten in ons grand café. Kortom: in De Meenthe zit u goed!

Ook voor congressen, symposia, catering, events voor de zakelijke marktis Rabo Theater De Meenthe uw partner. Met ruim 150 bedrijfsevenementen per jaar zowel in als buiten het theater ook nog eens de belangrijkste speler in dit marktsegment

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.demeenthe.nl

Tot ziens in De Meenthe.

Openingstijden

maandag 10:00 - 16:00
dinsdag 10:00 - 16:00
woensdag 10:00 - 16:00
donderdag 10:00 - 16:00
vrijdag 10:00 - 16:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

openingstijden kassa gaan in vanaf 10 aug 2020


Contact

Adres
Stationsplein 1
8331 GM Steenwijk
Telefoon
0521-514004
Online
www.demeenthe.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook