't Binnenhof

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In het dorp Paasloo aan de rand van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden vindt u ons sfeervolle Café-Restaurant 't Binnenhof.

Foto's & Video's

In het dorp Paasloo aan de rand van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden vindt u ons sfeervolle Café-Restaurant 't Binnenhof.

Tijdens uw fietstocht trek in een kop koffie met een lekker stuk appeltaart? Zin in een heerlijke lunch of diner? Café-Restaurant 't Binnenhof is er de perfecte locatie voor. Wij zijn een erkende trouwlocatie. Zo kunt u trouwen en uw feest geven op dezelfde lokantie. U kunt hier een feest vieren met een gezelschap tot wel 225 personen.En u heeft de mogenlijkheid om hier te overnachten. Verder hebben wij veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, tennisbaan en een geheel verniewde speeltuin. Ook leuk voor het houden van een kinderfeestje. Verder kunt u bij ons terecht voor: BBQ, gourmet, afhaalmaaltijden, catering mogelijkheden, High Tea en buffetten.

Wij staan open voor ideeën en suggesties. Uw gastvrouw Trienke Groenestege en gastheer Roel van Hoorn heten u van harte welkom!

Zakelijk Weerribben

In onze vergaderlocatie kunt u in alle rust vergaderen, lunchen en dineren. De locatie ligt tevens nabij Nationaal Park Weerribben Wieden, waardoor een natuurlijke en unieke vergadering verzekerd is. Of u nu met een kleine of grote groep bent, een korte vergadering met een kopje koffie of juist een volledig verzorgd vergaderarrangement wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast dat wij uw vergadering kunnen faciliteren, bieden wij diverse andere mogelijkheden. Zoekt u bijvoorbeeld een vergaderarrangement met overnachting of met een leuke teambuilding activiteit? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact

Adres
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
Telefoon
0561-452992
Online
www.binnenhofpaasloo.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook