Cohda Kwartet brengt; 'Dingen die Swingen'

Professioneel Blokfluitkwartet Cohda gaat voor u optreden in het laatste weekend van januari in Steenwijk, Boijl en Appelscha. Concerten met een thema dat toegankelijk is voor alle oren: 'Dingen die Swingen!' Jazz-, klassieke- en wereldmuziek allemaal in één concert.

Het ensemble is spontaan ontstaan als een ad hoC kwartet maar deze vier spelers hebben elkaar helemaal gevonden in de liefde voor de blokfluit en het spelen in kwartetvorm en het krijgt dus een vervolg…een Co(h)da. Alle vier de leden van het Cohda Kwartet zijn professionele musici en bevlogen docenten. Zij geven les aan verschillende muziekinstituten èn als zelfstandige hebben ze elk een eigen lespraktijk. Victoria Nair-Price, Lies van der Grient, Stephan Esmeijer en Anneke Hoekman spelen allerlei blokfluiten; van de kleinste sopraan van 30 centimeter tot één van de grootste; de contrabasblokfluit van bijna 2 meter! Het programma bestaat o.a. uit muziek van William Byrd, T. Merula, J.S. Bach, A. Vivaldi, G.P Telemann en Karel van Steenhoven.

Eén ding hebben alle stukken gemeen; het zijn ‘Dingen die Swingen’ ; ieder op hun eigen manier.

Concertlocaties en tijden: Zaterdag 28 januari: Doopsgezinde Kerk Onnastraat 10, STEENWIJK Aanvang 20.00 uur( Collecte aan het einde)

Zondag 29 januari: Woonboerderij, Schoollaan 1, BOIJL Aanvang 10.30 uur (koffie en cake vanaf 10uur) Entrée 8 euro. Reserveren via: concertkaarten@yahoo.com.

Zondag 29 januari: OlmenEs, Beatrixoord 1, APPELSCHA Aanvang 15.30. Entree gratis.

Wanneer

Locatie

Doopsgezinde Kerk Steenwijk

Adres
Onnastraat 10, Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook