Robin Hood De musical 8+

op deze voorstelling zit geen seriekorting Nationaal Jeugd Musical Theater, de grootste kweekvijver voor Nederlands musicaltalent, komt begin 2023 terug naar de Nederlandse theaters met een eigen nieuwe familiemusical: Robin Hood! Het Nationaal Jeugd Musical Theater staat elk jaar garant voor een grote familiemusical, waarmee jong musicaltalent een podium krijgt. Succesvoorstellingen van de afgelopen jaren waren Peter Pan, Kruistocht in Spijkerbroek en Koning van Katoren. Sinds 2021 heeft het Nationaal Jeugd Musical Theater een nieuwe artistiek leider; Elise Berends. Zij maakt begin 2022 de nieuwe musical Alice in Wonderland, gevolgd door Robin Hood begin 2023. Ook hierbij zijn de belangrijkste rollen weggelegd voor het beste jonge musicaltalent van Nederland. Al honderden jaren worden de verhalen van Robin Hood verteld, over een geweldige boogschutter die met een groep vogelvrijverklaarden in de bossen van Sherwood woont. Robin verzet zich tegen het onrecht in de wereld door te stelen van de rijken en te geven aan de armen. Verliefd op Lady Marian, opgejaagd door Sherrif Guy van Gisborne speelt Robin een gevaarlijk spel. In deze moderne, prikkelende voorstelling voor en door kinderen van deze tijd, zien jullie een Robin die jullie nog nooit hebben gezien. Heldhaftiger dan ooit, en een voorbeeld voor ons allemaal. Robin Hood wordt gemaakt in de NJMT-traditie van Kruistocht in Spijkerbroek.   Koop tickets & win het bordspel Breng de avonturen van Robin Hood mee naar huis! Koop nu een kaartje voor Robin Hood de musical en maak kans op het spel ‘De Avonturen van Robin Hood’. Kruip zelf in de huid van de dappere Robin Hood, Maid Marian, Little John en Will Scarlet en trek ten strijde tegen het onrecht! In dit spannende spel neem je het samen op tegen de Sheriff van Nottingham. Sla het boek open en ontdek de geheimen van het speelbord in dit spannende familiespel. Durf jij dit avontuur aan als een echte held? --- Nationaal Theater Weekend Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. (c) Maikel Thijssen, Marije Slingerland

op deze voorstelling zit geen seriekorting

Nationaal Jeugd Musical Theater, de grootste kweekvijver voor Nederlands musicaltalent, komt begin 2023 terug naar de Nederlandse theaters met een eigen nieuwe familiemusical: Robin Hood!
Het Nationaal Jeugd Musical Theater staat elk jaar garant voor een grote familiemusical, waarmee jong musicaltalent een podium krijgt. Succesvoorstellingen van de afgelopen jaren waren Peter Pan, Kruistocht in Spijkerbroek en Koning van Katoren. Sinds 2021 heeft het Nationaal Jeugd Musical Theater een nieuwe artistiek leider; Elise Berends. Zij maakt begin 2022 de nieuwe musical Alice in Wonderland, gevolgd door Robin Hood begin 2023. Ook hierbij zijn de belangrijkste rollen weggelegd voor het beste jonge musicaltalent van Nederland.
Al honderden jaren worden de verhalen van Robin Hood verteld, over een geweldige boogschutter die met een groep vogelvrijverklaarden in de bossen van Sherwood woont. Robin verzet zich tegen het onrecht in de wereld door te stelen van de rijken en te geven aan de armen. Verliefd op Lady Marian, opgejaagd door Sherrif Guy van Gisborne speelt Robin een gevaarlijk spel. In deze moderne, prikkelende voorstelling voor en door kinderen van deze tijd, zien jullie een Robin die jullie nog nooit hebben gezien. Heldhaftiger dan ooit, en een voorbeeld voor ons allemaal.

Robin Hood wordt gemaakt in de NJMT-traditie van Kruistocht in Spijkerbroek.
 

Koop tickets & win het bordspel
Breng de avonturen van Robin Hood mee naar huis!
Koop nu een kaartje voor Robin Hood de musical en maak kans op het spel ‘De Avonturen van Robin Hood’.
Kruip zelf in de huid van de dappere Robin Hood, Maid Marian, Little John en Will Scarlet en trek ten strijde tegen het onrecht! In dit spannende spel neem je het samen op tegen de Sheriff van Nottingham. Sla het boek open en ontdek de geheimen van het speelbord in dit spannende familiespel. Durf jij dit avontuur aan als een echte held?


Nationaal Theater Weekend
Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen.

(c) Maikel Thijssen, Marije Slingerland

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook