Vaarexcursie Ontdek De Wieden

Stap aan boord van de onze fluisterboot en kom mee De Wieden ontdekken! De schipper is ook boswachter / natuurgids en vertelt over de bijzondere historie en de rijke planten- en dierenleven in De Wieden.

Stap aan boord van de onze fluisterboot en kom mee De Wieden ontdekken! De schipper is ook boswachter / natuurgids en vertelt over de bijzondere historie en de rijke planten- en dierenleven in De Wieden..

Let op:

De N762 is ter hoogte van Ronduite van 22 t/m 26 mei gesloten. Houd hier rekening mee qua reistijd als u naar ons toe rijdt. Google Maps geeft de actuele reistijd weer.

 

Stap aan boord van de onze fluisterboot en kom mee De Wieden ontdekken!

Ontdek de bijzondere historie én het rijke planten- en dierenleven in één van de grootste laagveengebieden van Europa.

Tijdens deze tocht met open fluisterboot vaar je over de weidse Beulakerwijde en door het mooie waterdorpje Dwarsgracht. Via de smallere vaartsloot varen we langs moerasbossen en hooi- en rietlanden terug naar het bezoekerscentrum.

Onze enthousiaste schippers vertellen je alles over het ontstaan van De Wieden en de natuur om je heen. Onderweg heb je kans om verschillende soorten vogels te zien en kun je genieten van de weidsheid en de rust van Nationaal Park Weerribben – Wieden. De excursie duurt een kleine twee uur. Extra informatie De vaartocht duurt een kleine twee uur. Graag een kwartier voor aanvang van de vaartocht melden aan de balie van het bezoekerscentrum.  Leeftijd vanaf 6 jaar.   Open boot, denk aan warme en/of regenkleding en een paraplu.  Bij regen gaat de excursie gewoon door. Neem bij warm, zonnig weer voldoende drinken, een petje en zonnebrandmiddel mee. Tip: neem zelf een verrekijker mee! Honden kunnen NIET mee aan boord van de excursieboot. Annuleren

Vermeld bij boeking je mobiele nummer, zodat Natuurmonumenten je kan bereiken bij annulering i.v.m. gevaarlijke weersomstandigheden ( te harde wind of onweer of tropische temperaturen).  Regen is geen reden om de excursie te annuleren.

Wanneer

  • -

Locatie

Bezoekerscentrum De Wieden

Adres
Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster

Tip je vrienden

twitter facebook