Wastra Weekend

Tijdens het Wastra Weekend maak je kennis met de bijzondere textielsoorten uit Indonesie. Natuurlijk staat batik centraal, maar ook ikat, kain bali en vlechtwerk uit papua komen aan bod. Deze eerste editie staat in het teken van Film, en zal onder andere ‘The journey to Batik - Tari Batik’ vertonen van batik blogger & kunstenaar Sabine Bolk. Daarnaast is er een een batik expositie en batik photobooth voor jouw eigen batik statement!

Dierenpark Taman Indonesia organiseert Wastra Weekend over textiel in Indonesië. Maak kennis met de bijzondere textielsoorten uit Indonesie. Natuurlijk staat batik centraal, maar ook ikat, kain bali en vlechtwerk uit papua komen aan bod. Deze eerste editie staat in het teken van Film, en zal onder andere ‘The journey to Batik – Tari Batik’ vertonen van batik blogger & kunstenaar Sabine Bolk. Daarnaast is er een een batik expositie en batik photobooth voor jouw eigen batik statement! Ook is er een kleine pasar met batik producten van jonge ontwerpers uit Nederland en Indonesië.

Over dierenpark Taman Indonesia Taman Indonesia is een tropisch dierenpark in de Kop van Overijssel. Hier vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesië zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, en kun je genieten van Indische hapjes en drankjes, een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen op een heuse pasar. Voor kinderen is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht, en een bijzondere speurtocht.

Wanneer

Prijzen

  • € 8,50 Entreeprijs

Locatie

Dierenpark Taman Indonesia

Adres
Kallenkote 53, 8345 HE Kallenkote
E-mail
Website
www.taman-indonesia.nl/

Tip je vrienden

twitter facebook