Van der Laan en Woe

[reprise] Van der Laan & Woe brengen met Pesetas een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts. U kent ze van De Kwis, u kent ze van Even tot hier of u kent ze nog niet. Dat laatste zou eeuwig zonde zijn. Want Pesetas is een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je er bij bent geweest. Tournee wegens succes voor een laatste keer verlengd! “Pesetas is een verbluffende multimediale show waarmee Van der Laan & Woe zichzelf overtreffen. Een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes. Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft.” (de Volkskrant ★★★★★) (c) Michael Loos

[reprise]

Van der Laan & Woe brengen met Pesetas een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts. U kent ze van De Kwis, u kent ze van Even tot hier of u kent ze nog niet. Dat laatste zou eeuwig zonde zijn. Want Pesetas is een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je er bij bent geweest. Tournee wegens succes voor een laatste keer verlengd!

Pesetas is een verbluffende multimediale show waarmee Van der Laan & Woe zichzelf overtreffen. Een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes. Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft.” (de Volkskrant ★★★★★)

(c) Michael Loos

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook