Het huis van 1000 en 1 raadsels

De zomeravondzon zakt langzaam als de toneelgroep Droomvanger, bekent van hun voorstelling “Zeker, Sherlock ” na een voorstelling met hun tourbus terug naar huis rijden. Uit het niets wordt het in één seconde aardedonker. Het is alsof iemand de zon heeft gedoofd en plots een knal, één klapband? Onweer dondert en de regen roffelt een oorverdovende drumsolo op het dak van de bus. Verwijten vliegen over en weer, dit kan er ook nog wel bij. Wit gekromde bliksemschichten verlichten in de verte het duistere silhouet van een landhuis. Wat te doen, wat te doen…… Men besluit om de storm te trotseren en het toneelgezelschap haast zich naar het landhuis. Na drie galmende kloppen op de deur gaat deze langzaam en krakend open. Een oude butler opent met de woorden “Welkom, welkom u werd verwacht”. Eenmaal binnen ontmoeten ze Barones Von Veur Neur Agter en haar personeel. En sluiten alle deuren.  Wat is dit voor huis? Wat is er aan de hand? Er gebeuren onverklaarbare zaken. Raadsels, raadsels, raadsels. Puzzel je met ons mee? Rozesleur en Maneschrijn presenteren DROOM XL  met “Het huis van 1000 en 1 raadsels”. DROOM XL is groep jonge acteurs en actrices met een verstandelijke beperking. Ervaar pure beleving in een echte familievoorstelling.   

De zomeravondzon zakt langzaam als de toneelgroep Droomvanger, bekent van hun voorstelling “Zeker, Sherlock ” na een voorstelling met hun tourbus terug naar huis rijden. Uit het niets wordt het in één seconde aardedonker. Het is alsof iemand de zon heeft gedoofd en plots een knal, één klapband? Onweer dondert en de regen roffelt een oorverdovende drumsolo op het dak van de bus. Verwijten vliegen over en weer, dit kan er ook nog wel bij. Wit gekromde bliksemschichten verlichten in de verte het duistere silhouet van een landhuis. Wat te doen, wat te doen……

Men besluit om de storm te trotseren en het toneelgezelschap haast zich naar het landhuis. Na drie galmende kloppen op de deur gaat deze langzaam en krakend open. Een oude butler opent met de woorden “Welkom, welkom u werd verwacht”. Eenmaal binnen ontmoeten ze Barones Von Veur Neur Agter en haar personeel. En sluiten alle deuren.  Wat is dit voor huis? Wat is er aan de hand? Er gebeuren onverklaarbare zaken.

Raadsels, raadsels, raadsels. Puzzel je met ons mee?

Rozesleur en Maneschrijn presenteren DROOM XL  met “Het huis van 1000 en 1 raadsels”.

DROOM XL is groep jonge acteurs en actrices met een verstandelijke beperking. Ervaar pure beleving in een echte familievoorstelling. 

 

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk
Telefoon
0521-514004
E-mail
Website
www.demeenthe.nl/

Tip je vrienden

twitter facebook