Ontdek de waterwerken in het Waterloopbos

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Wandel mee langs unieke waterloopkundige modellen in het Waterloopbos.

Wandel mee langs unieke waterloopkundige modellen in het Waterloopbos..

Wandel mee langs unieke waterloopkundige modellen en luister naar de bijzondere verhalen over de waterwerken en het voormalig Waterloopkundig Laboratorium.

In het Waterloopbos liggen restanten van ruim 30 modellen van grote waterwerken uit de hele wereld. Van de Deltawerken tot de haven van Bangkok. Dankzij het stromende water vind je hier bovendien prachtige en verrassende natuur!

Extra informatie

De excursie duurt ongeveer 2 uur Trek stevige schoenen aan Draag bedekkende kleding en controleer op teken Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar

Excursie op aanvraag

Wij geven ook privé- en groepsexcursies. Neem hiervoor contact met ons op via excursiesflevoland@natuurmonumenten.nl of 0527 252570.

Let op! Voor de periode tot half januari nemen wij geen nieuwe verzoeken voor groepsexcursies meer aan. Voor excursies na half januari kan je ons via bovenstaande kanalen bereiken. 

Wanneer

  • -

Locatie

Marknesse, Paviljoen Het ProefLab//

Adres
Voorsterweg 34, 8316 PT Marknesse

Tip je vrienden

twitter facebook