Wijnspijs op 22 november

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Wijnspijs op 22 november

Helaas geen wijnspijswandelingen dit jaar in Giethoorn! 

In november 2020 organiseren de vier samenwerkende restaurants uit Giethoorn een vijftal gezellige wijnspijs wandelingen. Restaurants ’t Achterhuus, de Fanfare, de Pergola en de Sloothaak werkten al regelmatig met elkaar samen met oa Sail Giethoorn, Natuurlijk Dineren, Culinair Giethoorn en Culituur. 

Gezamenlijk organiseren zij in de Giethoorn de Wijnspijswandelingen in november op de zondagen!

Vijf relaxte zondagmiddagen in Giethoorn en een leuke ontspannen manier om vier van de beste restaurants van Giethoorn te ontdekken. Bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn met een bijpassend gerechtje. 

Om 13.00 uur word je welkom geheten bij Grandcafé Fanfare. Vervolgens volg je een eigen route, die je aldaar ontvangt en geniet je van het heerlijke eten bij de andere drie restaurants. De restaurants liggen op loopafstand van elkaar. Om 16.00 uur word je ontvangen op de eindlocatie, alwaar een extra mogelijkheid is om nog een dessert van de kaart te bestellen.

 

Interesse? Meld je dan! Prijs arrangement inclusief eten en wijn: 42,50 euro pp, exclusief dessert 

Uiteraard hebben we maatregelen genomen om aan de eisen van het RIVM (https://www.rivm.nl/) te voldoen en nemen we de strengste hygiëne eisen in acht. 

Wanneer

Locatie

De Fanfare

Adres
Binnenpad 68, 8355BV Giethoorn
Telefoon
0521361600
E-mail
Website
www.fanfaregiethoorn.nl

Tip je vrienden

twitter facebook