Nick en Simon

1970 verscheen het album “Bridge Over Troubled Water” van het legendarische duo Simon & Garfunkel. In 2020, vijftig jaar later, reisden Nick & Simon naar New York om op zoek te gaan naar waar en hoe het avontuur ooit begon voor het Amerikaanse duo. De zoektocht van Nick & Simon leverde veel inspiratie op voor nieuw materiaal. Dit najaar verschijnt er dan ook een nieuw Nederlandstalig album, met als titel “NSG”. Daarnaast begint in oktober een theatertour onder de titel “Nick, Simon & Garfunkel”. Tijdens deze tour nemen Nick & Simon je mee op reis door de onvergetelijke muzikale nalatenschap van dat andere duo. Want naast nummers van het nieuwe album, staan er ook vele klassiekers van Simon & Garfunkel op het menu! (c) Rogier Jaarsma

1970 verscheen het album “Bridge Over Troubled Water” van het legendarische duo Simon & Garfunkel. In 2020, vijftig jaar later, reisden Nick & Simon naar New York om op zoek te gaan naar waar en hoe het avontuur ooit begon voor het Amerikaanse duo. De zoektocht van Nick & Simon leverde veel inspiratie op voor nieuw materiaal. Dit najaar verschijnt er dan ook een nieuw Nederlandstalig album, met als titel “NSG”.

Daarnaast begint in oktober een theatertour onder de titel “Nick, Simon & Garfunkel”. Tijdens deze tour nemen Nick & Simon je mee op reis door de onvergetelijke muzikale nalatenschap van dat andere duo. Want naast nummers van het nieuwe album, staan er ook vele klassiekers van Simon & Garfunkel op het menu!

(c) Rogier Jaarsma

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook