Chr. mannenkoor Steenwijk

”Give me my Song” Is de titel van het concert ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van het, Chr. Mannenkoor Steenwijk. Het op 6 februari 1946 opgerichte koor telt 70 leden en brengt u een gevarieerd programma van gospel, religieuze en populaire muziek. Dit alles met medewerking van de veelzijdige zangeres en actrice Karin Bloemen. Tijdens dit unieke concert zal Karin zingen uit eigen werk, daarnaast zal ze ook een aantal liederen zingen met het Chr. Mannenkoor. Voor deze gelegenheid is er een speciaal combo samengesteld met Maurice van Dijk, Henk Doest, Mark Dekkers, Arjan Kroes en Peter Doest. Nummers met begeleiding van orgel en/of piano zullen zeker niet ontbreken. Het geheel staat onder de bezielende muzikale leiding van Marco Hoorn. Op het programma staan uitvoeringen van o.a. Benny Anderson, Oscar Hammerstein, Tom Parker  en Leonard Cohen. Laat u verrassen en kom naar dit unieke concert ” Give me my song ” (c) Sieb van der Laan

”Give me my Song” Is de titel van het concert ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van het, Chr. Mannenkoor Steenwijk.

Het op 6 februari 1946 opgerichte koor telt 70 leden en brengt u een gevarieerd programma van gospel, religieuze en populaire muziek.
Dit alles met medewerking van de veelzijdige zangeres en actrice Karin Bloemen.

Tijdens dit unieke concert zal Karin zingen uit eigen werk, daarnaast zal ze ook een aantal liederen zingen met het Chr. Mannenkoor. Voor deze gelegenheid is er een speciaal combo samengesteld met Maurice van Dijk, Henk Doest, Mark Dekkers, Arjan Kroes en Peter Doest.

Nummers met begeleiding van orgel en/of piano zullen zeker niet ontbreken. Het geheel staat onder de bezielende muzikale leiding van _Marco Hoorn. _Op het programma staan uitvoeringen van o.a. Benny Anderson, Oscar Hammerstein, Tom Parker  en Leonard Cohen.

Laat u verrassen en kom naar dit unieke concert ” Give me my song

(c) Sieb van der Laan

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook