Ed Struijlaart

Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.   Zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ was een groot succes. Volgend seizoen komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma.  Vanavond speelt Ed een aantal van zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde.      

Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.  

Zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ was een groot succes. Volgend seizoen komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. 

Vanavond speelt Ed een aantal van zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde.

 

 

 

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook