Theatergroep op Woensdag

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Hallo!   Hierbij een bericht van Theatergroep Op Woensdag. Wij vinden het erg fijn dat we in het weekend van 17 en 18 oktober weer voor u mogen spelen. Hartelijk dank voor het bestellen van kaarten voor onze voorstelling! Door alle maatregelen rondom Corona hebben we er voor gekozen onze plannen iets om te gooien. Voor ons en u betekent dat het volgende: het spelen van het theaterstuk Een Landweg stellen we voorlopig even uit. In plaats daarvan verrassen we u op een avond of middag vol improvisatie. Wees gerust, u hoeft zelf niets te doen (behalve lekker zitten in een theaterzaal waar alles volgens de anderhalvemetermaatregelen geregeld is èn waar gezorgd wordt voor een goede ventilatie). Theatergroep Op Woensdag gaat, onder leiding van regisseur Joran Schuijn, op zoek naar nieuwe verhalen. Op basis van korte opdrachten, een simpele zin of een enkel woord spelen wij steeds weer andere scènes. Net als het publiek weten ook wij dus niet waar de verhalen ons gaan brengen. Wat we wel weten; na afloop zal blijken dat het, ondanks de andere theatervorm, toch weer een typische Op Woensdag voorstelling was. Eentje vol herkenning, humor en ontroering met hier en daar een vleugje absurditeit.  Die Landweg? Die spelen we vast en zeker ook nog een keer. Maar voor dit najaar hopen we dat u met ons dit nieuwe pad vol verrassingen en improvisatie wilt bewandelen. We kijken er naar uit u straks in de Meenthe te ontmoeten!

Hallo!

 

Hierbij een bericht van Theatergroep Op Woensdag. Wij vinden het erg fijn dat we in het weekend van 17 en 18 oktober weer voor u mogen spelen. Hartelijk dank voor het bestellen van kaarten voor onze voorstelling!

Door alle maatregelen rondom Corona hebben we er voor gekozen onze plannen iets om te gooien. Voor ons en u betekent dat het volgende: het spelen van het theaterstuk Een Landweg stellen we voorlopig even uit. In plaats daarvan verrassen we u op een avond of middag vol improvisatie. Wees gerust, u hoeft zelf niets te doen (behalve lekker zitten in een theaterzaal waar alles volgens de anderhalvemetermaatregelen geregeld is èn waar gezorgd wordt voor een goede ventilatie). Theatergroep Op Woensdag gaat, onder leiding van regisseur Joran Schuijn, op zoek naar nieuwe verhalen. Op basis van korte opdrachten, een simpele zin of een enkel woord spelen wij steeds weer andere scènes. Net als het publiek weten ook wij dus niet waar de verhalen ons gaan brengen. Wat we wel weten; na afloop zal blijken dat het, ondanks de andere theatervorm, toch weer een typische Op Woensdag voorstelling was. Eentje vol herkenning, humor en ontroering met hier en daar een vleugje absurditeit. 

Die Landweg? Die spelen we vast en zeker ook nog een keer. Maar voor dit najaar hopen we dat u met ons dit nieuwe pad vol verrassingen en improvisatie wilt bewandelen. We kijken er naar uit u straks in de Meenthe te ontmoeten!

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook