Corona-update

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Gisteravond (14 december) zijn er nieuwe maatregelen door de overheid afgekondigd. Dit betekent helaas voor ons theater, dat we per direct weer onze deuren moeten sluiten. De voorstellingen t/m 19 januari gaan niet door. Wij gaan weer ons uiterste best doen de voorstellingen te verplaatsen naar een nieuwe datum. Bezoekers die een kaartje gereserveerd hebben voor een voorstelling in deze periode, worden zo snel mogelijk, per e-mail geïnformeerd. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates. Voor vragen: info@demeenthe.nl

Gisteravond (14 december) zijn er nieuwe maatregelen door de overheid afgekondigd. Dit betekent helaas voor ons theater, dat we per direct weer onze deuren moeten sluiten. De voorstellingen t/m 19 januari gaan niet door. Wij gaan weer ons uiterste best doen de voorstellingen te verplaatsen naar een nieuwe datum. Bezoekers die een kaartje gereserveerd hebben voor een voorstelling in deze periode, worden zo snel mogelijk, per e-mail geïnformeerd.

Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates.

Voor vragen: 

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook