Wat vrouwen willen

Als een man flirt is hij charmant. Als een vrouw flirt vinden we haar een slet! Wat Vrouwen Willen is een unieke, te gekke, uitdagende theaterervaring. Grappig, aangrijpend, mooi en super herkenbaar tegelijk, nemen vier vrouwen ons mee op reis door een landschap van verlangens, kwaaltjes, onbegrip, seks en generatieproblemen. Maar er is één ding dat deze vrouwen bindt: de man! Hij wilde dat ik hem tijdens de seks in zijn gezicht sloeg. Nou, toen heb ik hem toch ’n jens verkocht! Wordt het niet eens tijd dat de vrouw het voor het zeggen heeft? En is seks eigenlijk niet gewoon overschat? Wat is er op tegen om een veel oudere vriend te hebben? En waarom heeft mijn moeder me nooit iets verteld over schimmels? Zijn die kerels een noodzakelijk kwaad? En wat moeten we met ze als ze bot zijn maar wel een goddelijk lijf hebben?                                 Luister wijffie. Als ik voor je sta en ik zou je alleen doen in het donker na zestien wodka, dan versier ik je niet. Zo simpel is het. Vier vrouwen, vier leeftijden, vier achtergronden, vier geheimen en talloze confrontaties in scènes, sketches en liedjes die elkaar in hoog tempo opvolgen, maken deze voorstelling tot de unieke ervaring van het jaar. (c) Robin Kamphuis

Als een man flirt is hij charmant. Als een vrouw flirt vinden we haar een slet!

Wat Vrouwen Willen is een unieke, te gekke, uitdagende theaterervaring. Grappig, aangrijpend, mooi en super herkenbaar tegelijk, nemen vier vrouwen ons mee op reis door een landschap van verlangens, kwaaltjes, onbegrip, seks en generatieproblemen. Maar er is één ding dat deze vrouwen bindt: de man! Hij wilde dat ik hem tijdens de seks in zijn gezicht sloeg. Nou, toen heb ik hem toch ’n jens verkocht!

Wordt het niet eens tijd dat de vrouw het voor het zeggen heeft? En is seks eigenlijk niet gewoon overschat? Wat is er op tegen om een veel oudere vriend te hebben? En waarom heeft mijn moeder me nooit iets verteld over schimmels? Zijn die kerels een noodzakelijk kwaad? En wat moeten we met ze als ze bot zijn maar wel een goddelijk lijf hebben?                                 Luister wijffie. Als ik voor je sta en ik zou je alleen doen in het donker na zestien wodka, dan versier ik je niet. Zo simpel is het.

Vier vrouwen, vier leeftijden, vier achtergronden, vier geheimen en talloze confrontaties in scènes, sketches en liedjes die elkaar in hoog tempo opvolgen, maken deze voorstelling tot de unieke ervaring van het jaar.

(c) Robin Kamphuis

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook