Fien en Teun 1,5+

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar met de voorstelling ‘Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest’. Fien en Teun zijn bekend van hun eigen ‘Avonturenboerderij Molenwaard’ en de succesvolle bioscoopfilm ‘Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest’ en dit najaar te zien in het theater bij jou in de buurt. In dit spiksplinternieuwe avontuur krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de meest feestelijkste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen de schoenen met echte nepcadeaus, en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten… Beleef, samen met Fien en Teun, dit gezellige vrolijke Sinterklaasavontuur! De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie. Boerderij Experience Vóór en ná de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar met de voorstelling ‘Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest’. Fien en Teun zijn bekend van hun eigen ‘Avonturenboerderij Molenwaard’ en de succesvolle bioscoopfilm ‘Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest’ en dit najaar te zien in het theater bij jou in de buurt.

In dit spiksplinternieuwe avontuur krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de meest feestelijkste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen de schoenen met echte nepcadeaus, en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten… Beleef, samen met Fien en Teun, dit gezellige vrolijke Sinterklaasavontuur!

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.

Boerderij Experience

Vóór en ná de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook