Rekenen voor je leven 10+

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

[ toegang met coronacheckapp vanaf 13 jaar]  Hoe win je alle spelletjes? Zijn ijsjes overal en altijd even koud? Hoe word je rijk? Kom naar het optreden van Ionica Smeets en Edward van de Vendel over 'Rekenen voor je leven' en krijg antwoord op deze en vele andere vragen. Voor kinderen van 10 jaar en ouder. Over ‘Rekenen voor je leven’: Wat gebeurt er als een klas de saaie sommen mag vervangen door rekenlessen die met hun eigen leven te maken hebben? Groep zeven van de Rover Hoepsika-school komt in opstand tegen hun saaie rekenboek. De klas sluit een contract met hun juf en meester: dit jaar gaan ze rekenen met vragen die belangrijk zijn voor hun leven. Iedereen één vraag. Elke week één vraag. Die nieuwe rekenlessen zullen alles veranderen. Letterkoning Edward van de Vendel en getallenkeizerin Ionica Smeets schreven samen dit boek en meesterillustrator Floor de Goede tekende de kinderen tot leven. duur: 45 minuten i.s.m. boekhandel Groenendijk (c) Jota Chabel, Elisabetta Citterio

[ toegang met coronacheckapp vanaf 13 jaar] 

Hoe win je alle spelletjes? Zijn ijsjes overal en altijd even koud? Hoe word je rijk?

Kom naar het optreden van Ionica Smeets en Edward van de Vendel over 'Rekenen voor je leven' en krijg antwoord op deze en vele andere vragen. Voor kinderen van 10 jaar en ouder.

Over ‘Rekenen voor je leven’:
Wat gebeurt er als een klas de saaie sommen mag vervangen door rekenlessen die met hun eigen leven te maken hebben?
Groep zeven van de Rover Hoepsika-school komt in opstand tegen hun saaie rekenboek. De klas sluit een contract met hun juf en meester: dit jaar gaan ze rekenen met vragen die belangrijk zijn voor hun leven. Iedereen één vraag. Elke week één vraag. Die nieuwe rekenlessen zullen alles veranderen.

Letterkoning Edward van de Vendel en getallenkeizerin Ionica Smeets schreven samen dit boek en meesterillustrator Floor de Goede tekende de kinderen tot leven.

duur: 45 minuten

i.s.m. boekhandel Groenendijk

(c) Jota Chabel, Elisabetta Citterio

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook