T lam ontmoet: concert van Barbara Lok

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Barbara Lok brengt, samen met basgitarist Joel Groenewold , een muzikale ode aan de Franse componist Michel Legrand. Deze Franse componist maakte wereldberoemde filmmuziek zoals Summer of 42 en Yentl. Verder nam hij muziek op met o.a. Shirley Bassey, Ray Charles, Frank Sinatra en Neil Diamond.

Barbara Lok is geen onbekende in de kop van Overijssel, zeker niet bij muziek en zangliefhebbers. Ondanks dat haar talent en ervaring haar ook buiten de provinciegrenzen brengt, heeft ze tijd gemaakt om op vrijdag 29 oktober in t Lam in Blokzijl een intiem en klein concert te geven.

Zangeres, zangcoach, dirigente, arrangeur van muziek en schrijfster van muziekteksten, Barbara Lok, heeft de laatste jaren haar sporen wel verdiend. Ze heeft naam gemaakt door haar grote inzet bij prachtige musical- spektakels als Storm over Beulake, het mysterie Wardenier en Razzia. Altijd gebaseerd op historische gebeurtenissen in en om dit deel van Overijssel. En altijd met een mix van (semi)professionals en amateur beoefenaars. Een gouden formule, waar Barbara zelf de grote motor en promotor van is.

T Lam ontmoet Barbara Lok laat een andere kant van haar zien. Ze brengt, samen met basgitarist Joel Groenewold , een muzikale ode aan de Franse componist Michel Legrand. A Tribute to Michel Legrand.

De Franse (filmmuziek) componist, pianist en arrangeur Michel Legrand is wereldberoemd door zijn filmmuziek (ca. 200 composities voor televisie en film) voor o.a. The Thomas Crown Affair, Windmills of Your Mind, Summer of 42 en Yentl. Verder nam hij muziek op met o.a. Shirley Bassey, Ray Charles, Frank Sinatra en Neil Diamond. Barbara Lok en Joel Groenewold kennen elkaar van het conservatorium en delen hun liefde voor de muziek van Legrand.

Vrijdag 29 oktober 2021 t Lam ontmoet: Tribute tot Michel Legrand door Barbara Lok en Joel Groenewold T Lam, Breestraat 2 Blokzijl 20.15 uur Entree: € 7,50 Reserveren: karin@karinklomp.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Reserveren: karin@karinklomp.nl

Locatie

T Lam

Adres
Breestraat 2, 8356DK Blokzijl

Tip je vrienden

twitter facebook