Jeugd & Jongeren

Jeugd Natuur Club De Weerribben

Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar die in of rondom het natuurgebied De Weerribben wonen, is er een speciale JeugdNatuurClub. Eén keer per maand wordt op woensdagmiddag een natuur educatieve activiteit georganiseerd in of nabij De Weerribben. De locaties van de activiteiten variëren iedere maand.

Tijdens de activiteiten beleven de kinderen de natuur. De kinderen leren respectvol om te gaan met alles wat beweegt en leeft. De JeugdNatuurClub wordt gezamenlijk georganiseerd door Staatsbosbeheer, de IVN-afdeling Noordwest Overijssel en Nationaal Park Weerribben-Wieden.

De activiteiten zijn van september tot en met mei en iedere maand staat het programma in het teken van een thema. De eerste keer kennismaken is gratis. Per seizoen kun je voor € 25.- deelnemen aan de maandelijkse activiteiten.

Iets voor jou?

Kom woensdag 13 september van 15.00 tot 17.00 uur waterdiertjes zoeken tijdens de kennismakingsactiviteit! Locatie: Hoogeweg 27, 8376 EM Ossenzijl

Op onderstaande pagina's vind je informatie over JeugdNatuurClub De Weerribben, over het lidmaatschap en de activiteiten. Meestal is er voorafgaand aan het seizoen een open middag. Voor vragen en aanmelding kan je contact opnemen via jeugdnatuurclubdeweerribben@gmail.com

Direct aanmelden

Bekijk hier de Facebook pagina van JeugdNatuurClub De Weerribben.

Tip je vrienden

twitter facebook