Vakantiepark Capfun de Eikenhof

Op zoek naar de ideale camping aan de rand van de Weerribben? Dan is Vakantiepark Capfun de Eikenhof echt wat voor u!

Foto's & Video's

Op zoek naar een ideale camping aan de rand van de Weerribben? Dan is Vakantiepark Capfun de Eikenhof echt wat voor u! Vakantiepark Capfun de Eikenhof is een zeer verzorgde camping met schoon en verwarmd sanitair. Ook hebben wij een verwarmd buitenzwembad, diverse speeltuinen binnen en buiten. En staat er in de zomervakantie een geweldig animatieteam klaar voor de kinderen. Houdt u van wat meer rust? U kunt hier in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen en tot rust komen. Na een dag fietsen of wandelen geen zin meer om te koken? Neem dan een bezoekje aan ons restaurant of bestel een snelle hap in onze snackbar. Vakantiepark Capfun de Eikenhof is zeker de moeite waard, want vakantieplezier begint hier!

Bungalowparken

3 zomerhuizen 6 - 8 personen en 4 caravans 2 - 4 personen.

Geniet van één van de mooie accommodaties bij de Weerribben

Vakantiepark Capfun de Eikenhof, biedt diverse mooie accommodaties aan.↵ O.a. Glamping om luxe te kamperen, 8 persoonstenten, luxe 6 persoonsbungalows, chalet, waterchalets, trekkershutten en stacaravans.

Geniet in één van deze mooie accommodaties en maak gebruik van alle faciliteiten die vakantiepark Capfun de Eikenhof je biedt.↵ O.a. het verwarmde zwembad, indoor speeltuin, restaurant, snackbar en het animatieteam.

Kamperen aan de rand van de Weerribben

Op zoek naar een ideale camping aan de rand van de Weerribben? Dan is Vakantiepark Capfun de Eikenhof echt wat voor u! Vakantiepark Capfun de Eikenhof is een zeer verzorgde camping met schoon en verwarmd sanitair. Ook hebben wij een verwarmd buitenzwembad, diverse speeltuinen binnen en buiten. En staat er in de zomervakantie een geweldig animatieteam klaar voor de kinderen. Houd u van wat meer rust? U kunt hier in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen en tot rust komen. Na een dag fietsen of wandelen geen zin meer om te koken? Neem dan een bezoekje aan ons restaurant of bestel een snelle hap in onze snackbar. Vakantiepark Capfun de Eikenhof is zeker de moeite waard, want vakantieplezier begint hier!

Contact

Adres
Paasloërweg 12
8378 JB Paasloo
Telefoon
0561-451430
Online
www.eikenhof.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook