Recreatiecentrum De Kluft

Ervaar de Weerribben bij Recreatiecentrum De Kluft. Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een camping gelegen aan het water, een jachthaven, hotel, restaurant, trekkershutten, Veenhuisjes, Tiny Houses, Weerribbenlodges en een groepsaccommodatie.

Foto's & Video's

Ook biedt de Kluft tal van mogelijkheden om Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. U kunt terecht voor de verhuur van kano’s, fluisterboten, fietsen en prachtige sloepen

Gemak van een hotel en het buitenleven binnen handbereik

Vijf unieke punten: • Acht kamers (waarvan 2 geschikt als familiekamer) • Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffetLunch en diner • Meerdaagse arrangementen • Middenin de natuur

Slogan: Gemak van een hotel en het buitenleven binnen handbereik

Bent u op zoek naar een hotelkamer op misschien wel de mooiste plek van Nederland? Boek dan bij De Kluft.

De acht kamers, waarvan er 2 geschikt zijn als familiekamer, liggen middenin Nationaal Park Weerribben-Wieden. Wilt u op ontdekkingstocht? Stap in een sloep of kano en maak een indrukwekkende tocht door het Kanoparadijs.

Maak ’s avonds een wandeling over het natuurpad, geniet aansluitend van een heerlijk diner in het restaurant en uw dag is compleet!

Sluit uw verblijf af met het uitgebreide ontbijtbuffet. En bedenk u, hier komt u tot rust!

Lekker luxe of back to basic aan het water

Vijf unieke punten: • Middenin Nationaal Park Weerribben-Wieden • Lekker luxe of back to basic • Unieke overnachtingsmogelijkheden voor 4 tot 6 personen • Prachtig uitzicht op het water • Rust en ruimte

Slogan: Lekker luxe of back to basic aan het water

Een lekker luxe vakantie of back to basic in een eenvoudige accommodatie? Recreatiecentrum De Kluft in Ossenzijl biedt alle mogelijkheden. De overeenkomst? Bij de Kluft kijk je altijd uit op het water en je snuift de gezonde lucht van Nationaal Park Weerribben-Wieden op.

Recreatiecentrum De Kluft heeft bijzondere accommodaties die een vakantie onvergetelijk maken. Kies voor luxe of juist een eenvoudig onderkomen. Overnacht bijvoorbeeld in een schitterende Weerribbenlodge of ga voor een karakteristiek streekgevoel in een veenhuisje. Ook de Tiny Houses en trekkershutten van De Kluft zijn prima onderkomens in het groen en aan het water.

Alle accommodaties bieden een adembenemend uitzicht over het water. Spring vanuit de luie stoel het water in voor een verkoelende duik. Verken het gebied per kano, supplank, fiets of elektrische sloep of wandel door de prachtige natuur. Ook hengelsportliefhebbers hebben dankzij al dat water beet bij Recreatiecentrum de Kluft.

Kamperen direct aan het water bij Recreatiecentrum de Kluft

Vijf unieke punten: • Middenin Nationaal Park Weerribben-Wieden • Uitzicht op het water • Verharde camperplaatsen • Goede sanitaire voorzieningen • Camping met jachthaven

Slogan: Kamperen direct aan het water

Kamperen direct aan het water. Dat kan op de camping van Recreatiecentrum De Kluft in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Kampeer middenin de natuur en met uitstekende voorzieningen. Geniet van de rust en alle mogelijkheden die deze unieke regio biedt.

De Kluft heeft seizoenplaatsen en toeristische kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Voor campers zijn er verharde plaatsen. De camping biedt u uitstekende sanitaire voorzieningen. Daarnaast kunt u volop genieten door u te laten verwennen met de verse broodjesservice, snackbar en het restaurant.

Door de toplocatie aan het water is De Kluft een perfecte plek voor watersporters. Zij kunnen hun bootje afmeren bij de kampeerplaats. Kinderen zijn gek op de speeltuin en het strandje met natuurzwemwater. Een recreatieteam zorgt in het hoogseizoen voor vermaak voor de kinderen.

Huisdieren zijn van harte welkom. Maar ook heeft De Kluft een speciaal huisdiervrij kampeerterrein!

'Groots' genieten in het familiehuis

Vijf unieke punten: • Tot maximaal veertig personen • Zeven slaapkamers • Compleet ingericht • Uitzicht op doorgaand vaarwater • Volop mogelijkheden voor groepsactiviteiten

Slogan: ‘Groots’ genieten in het familiehuis

Groots genieten in een accommodatie met ruimte voor veertig vrienden of familieleden. Groepsaccommodatie ‘de Rietzanger’ beschikt over maar liefst zeven slaapkamers, verschillende douches, toiletten en een compleet ingerichte keuken. En dat op een bijzondere locatie die bij de prijs is inbegrepen.

De groepsaccommodatie ligt namelijk aan de karakteristieke Kalenbergergracht in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ontdek over de weg of het water deze volstrekt unieke regio met de prachtige natuur en de sfeervolle dorpen en stadjes. De Kluft biedt volop mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Ga met de hele groep het kanoparadijs in of ga met de fiets op pad.

Ga daarna gezellig uit eten in het restaurant, gelegen op het recreatiecentrum. Of laat een verzorgde barbecue bij de accommodatie brengen. Een weekend bij De Kluft is van vrijdag 15.00 tot maandag 10.00 uur. Ook overnachten op doordeweekse dagen en weekverblijf zijn mogelijk.

Contact

Adres
Hoogeweg 26
8376 EM Ossenzijl
Telefoon
0561-477370
Online
www.dekluft.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook