Camping de Schaarkamp

Dé camping voor Rust & Ruimte! Modern en schoon sanitair! Royale plekken met tegelplateau, omheind met diverse soorten groen, waardoor u privacy heeft en de gezelligheid van de camping.

Foto's & Video's

Omringd door weilanden en houtwallen, staat de plek garant voor rustiek en landelijk recreëren. Hemelsbreed 500 meter ten noorden van de camping begint het meren- en plassengebied van Noordwest Overijssel. Daar bevindt zich ook Giethoorn, Dwarsgracht, Belt Schutsloot en de Wieden (Beulakerwiede en Belterwiede).

Campings

Welkom op DE camping voor Rust en Ruimte !

De camping is gelegen achter de boerderij en beschikt over 35 ruime plaatsen.

Het geheel is weelderig beplant met bomen en struiken en andere planten, grotendeels uit eigen kwekerij. De standplaatsen zijn ruim bemeten en geven door de royale beplanting tusen de standplaatsen veel privacy.

Elke standplaats is voorzien van een aansluitpunt voor stroom en vaak is het mogelijk om uw auto naast de caravan te plaatsen.

Openingstijden

Vanaf voorjaar t/m najaar elke dag geopend! U kunt zich melden door gebruik te maken van de bel op het welkomstbord naast de deur van het Achterhuys. Wij komen dan z.s.m. naar u toe.


Contact

Adres
Schaarweg 6
8326 AK Sint Jansklooster
Telefoon
0527241598
Online
www.schaarkamp.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook