Appartementen Weteringhof

Varen, kanoën, wandelen, fietsen in de natuur of stadjes als Blokzijl en Giethoorn ontdekken? Onze appartementen zijn daarvoor een prima uitvalbasis vanwege de perfecte ligging midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Foto's & Video's

Het gastenverblijf van Weteringhof bestaat uit 2 verblijven op de 1ste verdieping voor 2- en 4-personen die van alle gemakken zijn voorzien. De gasten delen samen de grote tuin die aan het water gelegen is. Water is in deze omgeving niet weg te denken. En hoe fijn is het dan ook dat je daar als gast van kunt genieten.

Maar ook buiten Weteringhof is genoeg te doen. Je kunt alle kanten op om dit gebied te ontdekken met de fiets, al wandelend, met de kano of boot. Ook Giethoorn en Blokzijl liggen binnen fiets- of loopafstand. Bij slecht weer is er in de omgeving ook voldoende te ontdekken zoals de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest of een van de vele musea.

2 persoons appartement 'de Weerribben' De 2-persoonskamer is volledig gerenoveerd en van alle luxe en gemakken voorzien. Het appartement biedt een prachtig uitzicht over de tuin die aan het water is gelegen. Ideaal om ook met de kano of boot aan te meren! Tevens komt aan deze zijde de zon op.

4 persoons appartement 'de Wieden' Het 4-persoonsappartement biedt een prachtig uitzicht. 1 slaapkamer beschikt over een 2-persoons boxspring en 1 slaapkamer beschikt twee 1-persoonsbedden die indien gewenst ook aan elkaar kunnen worden geschoven. Het appartement beschikt over een apart toilet en aparte badkamer.

Kijk op onze site voor meer info.

Contact

Adres
Wetering West, 35
8363 TL Wetering
Telefoon
0630802623
Online
www.weteringhof.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook