B&B Slapen in de kerk

Op een unieke locatie vlakbij het centrum van de oude vestingstad Steenwijk ligt deze prachtige B&B. Je verblijft in de Bovenkamer van een voormalig kerkgebouw. Er is één kamer, dus je overnacht geheel privé!

Foto's & Video's

De B&B heeft een eigen ingang en vanuit uw kamer komt u in een luxe privé badkamer die voorzien is van alle gemakken. Door het codeslot is de B&B altijd toegankelijk. Werkplek, wifi, flatscreen, mini-koelkast, magnetron, Senseo, waterkoker en benodigdheden voor koffie / thee en soep zijn aanwezig. Borden, glaswerk en bestek, ja eigenlijk alles om er een paar dagen tussenuit te gaan.

Station, theater de Meenthe, winkels en restaurants bevinden zich op enkele minuten loopafstand rondom het historische marktplein. Geniet van de musea zoals Museumhuis Rams Woerthe, het Downton Abbey van Overijssel!

De B&B is een perfecte uitvalsbasis om een bootje te huren in Giethoorn, kanoën in de Nationaal Park de Weerribben, wandelen op de Woldberg of het bezoeken van de schaapskooi en de hunebedden in de bossen bij Havelte.

In de voormalige kerkzaal is het glas-in-lood atelier De Glazen Zee gevestigd.

Als je wilt kan je het atelier bezoeken en de glazenier aan het werk zien. Maak kennis met het oude ambacht, de glazenier vertelt graag over zijn passie.

Contact

Adres
Burg H.G. Reinenstraat 1
8331 KC Steenwijk
Telefoon
0650991957
Online
slapenindekerk.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook