Vakantiepark de Eikenhof

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat horeca en café's eerder moeten sluiten. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld afhalen/bezorgen.

Opzoek naar de ideale camping aan de rand van de Weerribben? Dan is Vakantiepark de Eikenhof echt wat voor u!

Foto's & Video's

Opzoek naar een ideale camping aan de rand van de Weerribben? Dan is Vakantiepark de Eikenhof echt wat voor u! Vakantiepark de Eikenhof is een zeer verzorgde camping met schoon en verwarmd sanitair. Ook hebben wij een verwarmd buitenzwembad, diverse speeltuinen binnen en buiten En staat er in de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren en in de zomervakantie een geweldig animatieteam klaar voor de kinderen. Houd u van wat meer rust? U kunt hier in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen en tot rust komen. Na een dag fietsen of wandelen geen zin meer om te koken? Neem dan een bezoekje aan ons restaurant of bestel een snelle hap in onze snackbar. Vakantiepark de Eikenhof is zeker de moeite waard, want vakantieplezier begint hier!

Kamperen aan de rand van de Weerribben

Opzoek naar een ideale camping aan de rand van de Weerribben? Dan is Vakantiepark de Eikenhof echt wat voor jou! Vakantiepark de Eikenhof is een zeer verzorgde camping met schoon en verwarmd sanitair. En uniek verwarmd Prive sanitair. Ook vindt je een verwarmd buitenzwembad, diverse speeltuinen binnen en buiten En staat er in de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren en in de zomervakantie een geweldig animatieteam klaar voor de kinderen. Houdt je van wat meer rust? U kunt hier in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen en tot rust komen. Na een dag fietsen of wandelen geen zin meer om te koken? Neem dan een bezoekje aan ons restaurant of bestel een snelle hap in onze snackbar. Vakantiepark de Eikenhof is zeker de moeite waard, want vakantieplezier begint hier!

Contact

Adres
Paasloërweg 12
8378 JB Paasloo
Telefoon
0561-451430
Online
www.eikenhof.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook