Vakantiepark `t Akkertien

Vakantiepark `t Akkertien op de Voorst is gelegen aan de rand van Vollenhove. De camping beschikt over toeristische kampeerplaatsen, camperplaatsen, Bungalows, appartementen, een prachtig chaletpark en een luxe groepsaccommodatie die fraai zijn gelegen op ons glooiende terrein.

Foto's & Video's

Vakantiepark `t Akkertien op de Voorst is gelegen aan de rand van Vollenhove. De poort van Nationaal park weerribben-wieden. U kunt hier terecht om te wandelen, fietsen, musea en meer. Met hemelvaart, pinksteren, meivakantie en zomervakantie is er een animatieteam. Het park beschikt over een overdekt zwembad.

Bed & breakfasts

Gelegen aan de rand van Vollenhove ligt onze Bed and Breakfast. Op de begane grond zijn 5 slaapkamers geschikt voor 2 personen.

Op de 1e verdieping zijn ook 5 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Er staat een tv en er is een zitgedeelte, klein keukenblok, koffiezetapparaat, koelkast en kookgelegenheid en kofferdrager aanwezig. De bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden en zijn opgemaakt. Alle slaapkamers hebben een terras. Er zijn 3 slaapkamers op de begane grond toegankelijk voor mindervaliden. Deze kamers zijn voorzien van hoog/laag bedden met verstelbare zijkanten, aangepaste doucheruimte met douchestoel en beugels bij het toilet. De begane grond is rolstoeltoegankelijk. De slaapkamers zijn rook vrij.

Appartementen

Op de 1e verdieping zijn ook 5 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Er staat een tv en er is een zitgedeelte, klein keukenblok, koffiezetapparaat, koelkast en kookgelegenheid aanwezig.

De bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden en zijn opgemaakt. Alle slaapkamers hebben een terras. Er zijn 3 slaapkamers op de begane grond toegankelijk voor rolstoelen.met hoog laag bedden De slaapkamers zijn rook vrij.

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Vollenhove is gelegen aan de rand van Vollenhove, in Noordwest Overijssel. De Luxe Groepsaccommodatie beschikt over een grote woonkamer met zit - en eethoek, keuken en een bar. Beneden 5 luxe 2/4-persoons kamers waarvan 3 geheel rolstoel toegankelijk even als de gehele benedenverdieping geschikt voor mindervaliden. Op de eerste verdieping 4 luxe 2-persoons kamers met dak terras op het zuiden en 1 luxe kamer geheten de zeekamer met uitzicht op de vroegere Zuiderzee, nu het Vollenhoverkanaal. De Groepsaccommodatie is helemaal uniek omdat u de kamers ook los kunt huren. Want al onze 10 appartementen zijn voorzien van eigen badkamer met toilet, keukenblok en nog veel meer. Op loop afstand van het centrum van het oude Zuiderzee vissersstadje Vollenhove, gelegen op het hoge land van Vollenhove, bieden wij u een uitstekende gelegenheid voor uw familieweekend, studieweekend, reünies, voor zorggroepen en zakelijke groepen.

Openingstijden

Wanneer de receptie gesloten is, zijn wij altijd telefonisch bereikbaar.


Contact

Adres
Noordwal 3
8325 PP Vollenhove
Telefoon
0527-241378
Online
www.akkertien.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook