Camping de Oldenhof

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ons natuurkampeerterrein ligt langs de rand van het Landgoed “de Oldenhof” in Noordwest Overijssel. Vanaf de camping loopt u direct de bossen of tuinen van “de Oldenhof” in.

Foto's & Video's

De camping is gezellig klein. We hebben in totaal 20 plaatsen: - 16 grote plaatsen voor caravans of tenten - 4 trekkersplaatsen

Auto’s

Het kampeerterrein is autovrij en dat is lekker rustig én veilig. Natuurlijk mag de auto bij aankomst en vertrek wel het terrein op. Daarna kunt u de auto parkeren langs de weg.

Sanitair

Hygiëne vinden we belangrijk. Daarom hebben we sinds het voorjaar van 2016 een nieuw sanitairgebouw. De sanitaire unit is voor een groot deel opgebouwd uit hout dat gekapt is in de bossen van het landgoed. We hopen dat u samen met ons het gebouw zoveel mogelijk schoon wilt houden. De douches werken met muntjes die bij ons te koop te zijn.

Vuurplaats

Op het kampeerterrein is een vuurplaats waar u een kampvuur kan stoken. Barbecueën is ook toegestaan op de camping, let alstublieft wel op de ondergrond.

Contact

Adres
Oppen Swolle 5
8325 PE Vollenhove
Telefoon
06-22601532
Online
www.campingdeoldenhof.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook