navigatie overslaan

Jachthaven - Camping - Botenverhuur Aan 't Wiede

Jachthaven-Camping-Botenverhuur Aan ’t Wiede in Wanneperveen, een gemoedelijke watersportcamping midden in het prachtige en uitgestrekte watersport- en natuurgebied Weerribben-Wieden.

Gelegen aan het Belterwiede is dit de ideale locatie voor een heerlijke dag op en aan het water óf een sportieve kano-/ zeilvakantie. U kunt een zeilboot, sup of fluisterboot huren, een nachtje aanleggen in de jachthaven of kamperen op één van de kampeerplaatsen op het trekkersveld.

De Weerribben-Wieden zijn per fiets, boot of wandelend uitstekend te verkennen. Ontdek de prachtige bos-, riet-, en waterlandschappen en de vele pittoreske stadjes en dorpen die deze regio rijk is. De bushalte bevindt zich op 5 minuten lopen, ideaal dus voor u als u per Openbaar Vervoer reist.

Voor een hapje en een drankje kunt u hier terecht bij het Paviljoen. Heerlijk op het terras aan het water met strandje!

Kamperen aan 't Wiede

Jachthaven-Camping-Botenverhuur Aan ’t Wiede is een sfeervolle watersportcamping midden in het prachtige uitgestrekte watersport- en natuurgebied Weerribben-Wieden. Het familiebedrijf beschikt over een groot aantal vaste standplaatsen, maar daarnaast ook over een trekkersveld, waar u met een tent of lichte caravan terecht kunt voor een heerlijk verblijf. De camping is een prachtige uitvalsbasis voor een zeilvakantie of het ontdekken van het natuurgebied.