Hotel Brasserie De Pergola

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Direct bij de algemene parkeerplaats instappen in een rondvaartboot of huurbootje voor een prachtige tocht door het waterrijke gebied? Bij

Foto's & Video's

In Giethoorn, omringt door het prachtige waterrijke natuurlandschap Wieden/Weerribben, ligt Hotel Brasserie de Pergola al jaren in het centrum van het authentieke Giethoorn. Sinds 2007 presenteren wij u de Pergola met een nieuwe eigenaar in een nieuwe jas. Sfeervol en dynamisch , maar ook persoonlijk en comfortabel. Bij ons kunt u terecht voor een familiefeestje, bedrijfsuitje, botenverhuur, hotelkamer, een heerlijke lunch, een smakelijk diner, buffet, barbecue en een drankje in ons restaurant. Ook een rondvaart door Giethoorn behoort tot de mogelijkheden.

Restaurants

Bij binnenkomst in Hotel Brasserie de Pergola proeft u het meteen: ‘Hier is het anders!’ Vriendelijke personeel, stijlvol interieur, heerlijke gerechten, alles om u in rust te laten genieten van uw dagje uit. U kunt in de Brasserie terecht voor een hapje en een drankje, lunch, plateservice en à la Carte. Ook voor kinderen zijn er genoeg mogelijkheden bij Brasserie de Pergola. Wanneer u met een groter gezelschap komt, richten wij onze sfeervolle zaal, serre of terras in voor uw privé-diner, feest, vergadering of receptie. Ook hebben we diverse mogelijkheden voor uitjes met dagactiviteiten.

Contact

Adres
Ds. T.O. Hylkemaweg 7
8355 CD Giethoorn
Telefoon
0521-361321
Online
www.depergola.nl/home
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook