Netl de Wildste Tuin

Een sfeervol eiland tussen bos en polderland, op prettige afstand van de Randstad. Netl Park kent een aantal bijzondere locaties voor een intiem diner, familiefeesten, vergaderingen en evenementen.

Foto's & Video's

In en rond het strandpaviljoen wordt lekker en gezond gegeten, terwijl de kinderen zich buiten uitleven met water en zand. De keukenbrigade verwerkt biologische groenten uit eigen streek en maakt ieder gerecht af met verse kruiden en bloemen uit de eigen kruidentuin.

Kom tot verrassende resultaten op Netl Park, met haar inspirerende parkomgeving, buitenlocaties, strandpaviljoen en smakelijke keuken. Of het nou voor de gezelligheid of voor teambuilding is, op Netl Park kunnen groepen ook lekker actief zijn! Word samen uitgedaagd op het gebied van creativiteit, sportiviteit en inventiviteit!

In het strandpaviljoen zijn 3 zalen: de kleine Koggezaal, de ruime Podiumzaal en de Zijzaal van het Restaurant.

Daarnaast zijn er Op Netl Park een aantal buitenlocaties te huur: het Mediterraans Terras, de Lodge en de Mongoolse Ger. In het gezellige restaurant en op het terras eet en drink je smakelijk, gezond, puur en eerlijk. De keuken maakt gebruik van seizoensproducten, hierdoor verandert het menu met de jaargetijden mee. Voor meer informatie, kijk op http://www.netl.nl/netl-park/strandpaviljoen.html

Appartementen

Op het boerenerf van Netl Park staan 2 gezellige pionierswoningen. De huisjes zijn modern en landelijk ingericht met eikenhouten vloer, volledig ingerichte keuken en luxe badkamer. Er kunnen maximaal 6 personen per huisje overnachten.

Restaurants

In het midden van het 48 hectare grote park vind je het strandpaviljoen. Hier proef je de sfeer van Netl: ontspannen en smaakvol. Je bent er het hele jaar door welkom, als badgast, wandelaar, lounger, golfer of schaatsliefhebber. Op Netl Park groeien brandnetels. Hier ontwikkelt Netl het beste recept voor brandnetelmode. Netl zet zich in voor duurzaamheid en maakt kleding die er niet alleen goed uitziet, maar je ook een lekker gevoel geeft, mode- en milieubewust. In het gezellige restaurant en op het terras eet en drink je smakelijk, gezond, puur en eerlijk. De keuken maakt gebruik van seizoensproducten, hierdoor verandert het menu met de jaargetijden mee. Voor meer informatie, kijk op http://www.netl.nl/netl-park/strandpaviljoen.html De 18 holes Pitch&Putt Golfbaan bij Netl Park is prachtig aangelegd en geschikt voor de beginnende en gevorderde golfer. Pitch&Putt is een vorm van shortgolf, uitdagend en afwisselend. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 70 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen.

Partycentra

Welkom op Netl Park. Een sfeervol eiland tussen bos en polderland, op prettige afstand van de Randstad. Netl Park kent een aantal bijzondere locaties voor een intiem diner, familiefeesten, vergaderingen en evenementen. In en rond het strandpaviljoen wordt lekker en gezond gegeten, terwijl de kinderen zich buiten uitleven met water en zand. De keukenbrigade verwerkt biologische groenten uit eigen streek en maakt ieder gerecht af met verse kruiden en bloemen uit de eigen kruidentuin. Kom tot verrassende resultaten op Netl Park, met haar inspirerende parkomgeving, buitenlocaties, strandpaviljoen en smakelijke keuken. Of het nou voor de gezelligheid of voor teambuilding is, op Netl Park kunnen groepen ook lekker actief zijn! Word samen uitgedaagd op het gebied van creativiteit, sportiviteit en inventiviteit! In het strandpaviljoen zijn 3 zalen: de kleine Koggezaal, de ruime Podiumzaal en de Zijzaal van het Restaurant. Daarnaast zijn er Op Netl Park een aantal buitenlocaties te huur: het Mediterraans Terras, de Lodge en de Mongoolse Ger. In het gezellige restaurant en op het terras eet en drink je smakelijk, gezond, puur en eerlijk. De keuken maakt gebruik van seizoensproducten, hierdoor verandert het menu met de jaargetijden mee. Voor meer informatie, kijk op http://www.netl.nl/netl-park/strandpaviljoen.html

Avontuurlijk

De 18 holes Pitch&Putt Golfbaan bij Netl Park is prachtig aangelegd en geschikt voor de beginnende en gevorderde golfer. Pitch&Putt is een vorm van shortgolf, uitdagend en afwisselend. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 70 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen. In het midden van het 48 hectare grote park vind je het strandpaviljoen. Hier proef je de sfeer van Netl: ontspannen en smaakvol. Je bent er het hele jaar door welkom, als badgast, wandelaar, lounger, golfer of schaatsliefhebber. In het gezellige restaurant en op het terras eet en drink je smakelijk, gezond, puur en eerlijk. De keuken maakt gebruik van seizoensproducten, hierdoor verandert het menu met de jaargetijden mee. Voor meer informatie, kijk op http://www.netl.nl/restaurant/

Contact

Adres
Leemringweg 19
8317 RD Kraggenburg
Telefoon
0527-203043
Online
www.netl.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook