Grand Café Fanfare

Midden in het centrum van het idyllische Giethoorn - met haar prachtige boerderijen, grachten, bruggen en natuur - staat de Fanfare. Bezoek ons knusse, grand café en u waant zich in een combinatie van het nostalgische verleden en het heerlijke heden.

Foto's & Video's

Allereerst: hartelijk welkom in Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Het is niet voor niets dat u dit befaamde veendorp bezoekt. Met haar pittoreske grachten en schilderachtige bruggetjes geniet Giethoorn al vele jaren een opmerkelijke bekendheid in binnen- en buitenland. De locatie is dan ook vrijwel uniek, gelegen in waterrijke rietlanden is Giethoorn een ideaal vertrekpunt voor idyllische dagtochtjes per fluisterboot, kano of punter om de vredige rust van de omgeving zelf te ervaren. Maar hoewel Giethoorn jaarlijks door vele toeristen wordt bezocht, heeft ze nog niets van haar glans en authenticiteit verloren. Giethoorn is nog altijd dé bestemming voor een gezellig dagje uit.

Daarop vormt Grand Café Fanfare de perfecte aanvulling. Gelegen in het hart van Giethoorn is dit gastvrije grand café voor iedereen toegankelijk. Daarom heten wij u ook van harte welkom in de Fanfare, dé locatie voor uw natje en droogje - van een lekker kopje koffie met gebak, tot een overheerlijke lunch of een uitgebreid diner. Een bar met de gemoedelijke sfeer van een bruin café zorgt, samen met een ruim en gezellig terras, voor een ongedwongen en plezierige ambiance.
Maar Grand Café Fanfare is méér dan een eetgelegenheid: u kunt hier ook terecht voor rondvaarten en dagtochten, voor feesten en partijen, voor recepties en bedrijfsuitjes, ja zelfs voor volledig georganiseerde arrangementen. In de keuken van de Fanfare weten ze van toeten en blazen en de chef stelt graag uw ideale buffet samen!

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag
woensdag gesloten
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Contact

Adres
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn
Telefoon
0521-361600
Online
www.fanfaregiethoorn.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook