't Binnenhof

In het dorp Paasloo aan de rand van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden vindt u ons sfeervolle Café-Restaurant 't Binnenhof.

Foto's & Video's

In het dorp Paasloo aan de rand van het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden vindt u ons sfeervolle Café-Restaurant 't Binnenhof.

Tijdens uw fietstocht trek in een kop koffie met een lekker stuk appeltaart? Zin in een heerlijke lunch of diner? Café-Restaurant 't Binnenhof is er de perfecte locatie voor. Wij zijn een erkende trouwlocatie. Zo kunt u trouwen en uw feest geven op dezelfde lokantie. U kunt hier een feest vieren met een gezelschap tot wel 225 personen.En u heeft de mogenlijkheid om hier te overnachten. Verder hebben wij veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, tennisbaan en een geheel verniewde speeltuin. Ook leuk voor het houden van een kinderfeestje. Verder kunt u bij ons terecht voor: BBQ, gourmet, afhaalmaaltijden, catering mogelijkheden, High Tea en buffetten.

Wij staan open voor ideeën en suggesties. Uw gastvrouw Trienke Groenestege en gastheer Roel van Hoorn heten u van harte welkom!

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

In onze "achtertuin" vindt u Klimbos 'Avontuurlijk Paasloo'. Beleef een waanzinnig avontuur middenin de natuur. Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 700 meter aan parcours tot maar liefst 9 meter hoog! Durf jij de uitdaging aan?

In samenwerking met het klimbos bieden wij diverse mogelijkheden tot arrangementen, kinderfeestjes en eten en drinken op locatie.

Culinair Genieten

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew voor een zeer gevarieerd aanbod van heerlijke gerechten. U bent welkom voor een lunch of a la carte diner, een barbecue of buffet om gezellig met uw gezelschap te genieten of ervaar de smaken van de heerlijke lekkernijen tijdens een high tea, high wine, high beer of een van de hapjesbuffetten.

Voor de vegetariërs is er speciale aandacht en kunnen we rekening houden met allergenen of andere (di)eetwensen. Onze gastheren/vrouwen zorgen samen met hun collega’s van de bediening voor een gezellig culinair uitje in Paasloo.

Iets te vieren?

Bij 't Binnenhof bent u aan het juiste adres! Of u nu een bruiloft, jubileum of receptie wilt organiseren, wij denken graag met u mee. Onze locatie biedt ruimte voor partijen tot 300 personen voor zowel zakelijk en particulier.

Onze arrangementen worden op basis van uw wensen en budget aangepast zodat het echt "uw" avond wordt.

Zakelijk Weerribben

In onze vergaderlocatie kunt u in alle rust vergaderen, lunchen en dineren. De locatie ligt tevens nabij Nationaal Park Weerribben Wieden, waardoor een natuurlijke en unieke vergadering verzekerd is. Of u nu met een kleine of grote groep bent, een korte vergadering met een kopje koffie of juist een volledig verzorgd vergaderarrangement wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast dat wij uw vergadering kunnen faciliteren, bieden wij diverse andere mogelijkheden. Zoekt u bijvoorbeeld een vergaderarrangement met overnachting of met een leuke teambuilding activiteit? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Groepsuitjes & familieuitjes

Op zoek naar een locatie voor uw familiedag of groepsuitje in Overijssel?

Bij ‘t Binnenhof beleeft u een unieke dag uit met uw familie of gezin, waarbij niks moet en veel mag. Lekker ontspannen borrelen op het terras of in het café, terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad, speeltuin met airtrampoline, speelzolder met ballenbak of andere faciliteiten. U kunt ook zelf gebruik maken van het zwembad, jeu de boules, boerengolf, boerenbowlen, voetgolf, poolvoetbal, megatwister, darts of andere sportfaciliteiten. U sluit de dag af met een drie-gangendiner, barbecue of buffet.

Daarnaast kunt u kiezen uit meer dan 30 verschillende activiteiten! Van het spelen van een escape room tot hilarische boerenactiviteiten en van Virtual reality games tot een huifkartocht – bij Restaurant ‘t Binnenhof boek je de leukste arrangementen voor groepen, families en vriendenuitjes.

Contact

Adres
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
Telefoon
0561-452992
Online
www.binnenhofpaasloo.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook