Water

Suppen? In Weerribben-Wieden ben je aan het juiste adres!

Leestijd 2 minuten

Ben je op zoek naar een superleuke wateractiviteit in Weerribben-Wieden? Kies dan voor suppen! Suppen is een snelgroeiende vrijetijdsbesteding. Staande op een aangepaste surfplank gebruik je een lange peddel om jezelf voort te bewegen. Weerribben-Wieden is hiervoor een uniek landschap: het is net een mozaïek van vaarten, sloten, meren, weilanden en moerassen. Door het laagstaande en bovenal, rustige, water is het heerlijk om te suppen tussen de rietkragen door!

Makkelijk en snel te leren

Suppen: het is hip, sportief én snel te leren. Jong, oud, onhandig óf juist een topsporter? Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een zwemdiploma! Als je denkt dat je constant in het water ligt, heb je het mis! De meeste mensen vallen namelijk niet één keer. Je raakt snel vertrouwd met je board en SUP-boards zijn erg stabiel. Als het lekker weer is, kun je natuurlijk tussendoor een verfrissende duik nemen. Je kunt namelijk gemakkelijk van je SUP-board af en springt er zó weer op.

Laat je verrassen door prachtig Weerribben-Wieden

Ben je het staan op je board even zat? Je kunt ook lekker relaxt gaan zitten (of liggen) en bij mooi weer al dobberend van het zonnetje genieten. Zodra je de smaak te pakken hebt van het Suppen kun je de prachtige, verrassende omgeving van Weerribben-Wieden ontdekken. Doordat je op je board staat kun je over het riet heen kijken en heb je een prachtig uitzicht!

Reserveer hier je SUP- board!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

 1. Cultuur

  Kleurrijke bloemencorso's en gondelvaarten in Weerribben-Wieden

 2. Cultuur

  Supertof en informatief; de 4 leukste (stads)wandelingen met gids

 3. Ontdek alle verhalen van toen en nu

  Sfeervolle Zuiderzeestadjes op de grens van het nieuwe land

 4. Ontdek alle verhalen van toen en nu

  De geschiedenis komt tot leven in het heden

Tip je vrienden

twitter facebook