1. Kerstuitjes in Weerribben-Wieden

    Ontdek de betoverende kerstsfeer in Weerribben-Wieden deze decembermaand! Of je nu houdt van traditionele kerstmarkten, sfeervolle lichtfestivals, winterse wandelingen of culinaire hoogstandjes, wij hebben voor elk wat wils. Maak van december een onvergetelijke maand vol feestelijke ontdekkingen!

  2. 7/7

    7.

    Kerstmuziek in de Vestingstad

    Haast je om de laatste kerstinkopen te doen en duik in de feestelijke sfeer van de Vestingstad op 23 december van 12:00 tot 16:00 uur. Geniet van een betoverende winkelervaring terwijl je op zoek gaat naar unieke kerstcadeaus. De Vestingstad verwelkomt je met open armen voor een gezellige en warme kerstinkoopervaring.

  3. 6/7

    6.

    Decemberspektakel in de Orchideeën Hoeve

    De ultieme Winterdroom in de Orchideeën Hoeve is een betoverend decemberspektakel met lichtjes die je overdag door een magische winterwereld leiden, vanaf 8 t/m 31 december. Bewonder unieke bloemen, planten, en dieren en laat winterdromen tot leven komen. Bezoek de knusse Winterfair en ervaar 's avonds de kaarsjesavond, waar duizenden kaarsen de jungle transformeren tot een hartverwarmend lichtspektakel voor het hele gezin.

  4. 5/7

    5.

    Winterfair op de Eese

    Residence de Eese in De Bult bereidt zich voor op de winter met een betoverende sfeer en warm entertainment. Op 28 december 2023 is de Winterfair van 10:00u tot 16:00u geopend, met tuinmeubelen, accessoires, cadeaus, kunst, kaarten, foodtrucks, live muziek, glühwein, oliebollen en meer voor een gezellige winterervaring.

  5. 4/7

    4.

    Koopzondag

    De allerlaatste kerstinkopen doen of even gezellig de Kerstsfeer proeven? Je bent zondagmiddag 24 december van 13:00 tot 17:00 uur van harte welkom in Steenwijk. Het nostalgische draaiorgel zorgt voor nog meer sfeer in de winkelstraten.

  6. 3/7

    3.

    Expositie: Kerstgroepen in Stadsmuseum Vollenhove

    Van 9 december 2023 tot en met 7 januari 2024 kan je genieten van deze sfeervolle kerstgroepententoonstelling in het Stadsmuseum te Vollenhove.

  7. 2/7

    2.

    Lichtjeswandeling Weerribben

    Geniet op donderdag 28 december van een avondwandeling door de donkere Weerribben. Een route van 1500 lichtjes wijst je de weg. Onderweg hoor je verhalen over de elfjes en kabouters van de Weerribben en warm je op bij de knapperende vuurtjes. Geniet tot slot van een beker warme chocolademelk of Glühwein met een oliebol. Een betoverende avond voor jong en oud!

  8. 1/7

    1.

    Kerstactiviteiten in Weerribben-Wieden

    Er valt in Weerribben-Wieden genoeg te beleven rondom de kerstdagen voor jong & oud, bekijk alle activiteiten in de UITagenda.

  1. Cultuur

    Kleurrijke bloemencorso's en gondelvaarten in Weerribben-Wieden

  2. Cultuur

    Supertof en informatief; de 4 leukste (stads)wandelingen met gids

  3. Ontdek alle verhalen van toen en nu

    Sfeervolle Zuiderzeestadjes op de grens van het nieuwe land

  4. Ontdek alle verhalen van toen en nu

    De geschiedenis komt tot leven in het heden

Tip je vrienden

twitter facebook