Volg ons nieuws ook op Twitter en Facebook

 1. Tel mee met de Nationale Tuinvogeltelling

  Tel mee met de Nationale Tuinvogeltelling

  Tel je op vrijdag 28, zaterdag 29 of zondag 30 januari een half uur mee tijdens de Nationale Tuinvogeltelling? Op deze dagen vragen de Vogelbescherming en Sovon iedereen om de vogels in hun tuin of op hun balkon te tellen.

 2. Word gastheer of gastvrouw van Nationaal Park Weerribben-Wieden

  Word gastheer of gastvrouw van Nationaal Park Weerribben-Wieden

  Afgelopen jaar hebben veel Nederlanders door de coronamaatregelen de schoonheid van Nationaal Park Weerribben-Wieden (her)ontdekt. Veel mensen zijn onder de indruk van het natuurschoon. Niet alleen vakantiegangers, ook mensen uit eigen streek hebben de natuur en het landschap in de directe omgeving opnieuw leren kennen en waarderen. Als ondernemer kun je daar de vruchten van plukken.

 3. Gezocht: Junior Rangers voor de Overijsselse Nationaal Parken

  Gezocht: Junior Rangers voor de Overijsselse Nationaal Parken

  Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud, houd je van de natuur, buiten zijn en je handen uit de mouwen steken? Dan heb je het in je om een goede Junior Ranger te worden. In september is in de Overijsselse Nationaal Parken de kick-off van het nieuwe Junior Rangers-seizoen.

 4. Feestelijke opening informatieborden in Oldemarkt

  Feestelijke opening informatieborden in Oldemarkt

  Oldemarkt, Kalenberg, Beltschutsloot en Sint Jansklooster zijn de afgelopen weken voorzien van nieuwe informatieborden. Vandaag werden de borden feestelijk geopend door Harold Viscaal, directeur van de Stichting Weerribben-Wieden. Dat deed hij onder andere samen met wethouder Bram Harmsma en plaatselijk belang Oldemarkt. En niet te vergeten de kinderen van basisschool de Slinge.