Volg ons nieuws ook op Twitter en Facebook

 1. Kennismaken met de Junior Rangers

  Kennismaken met de Junior Rangers

  De Junior Rangers van Nationaal Park Weerribben-Wieden starten zaterdag 17 september met het nieuwe seizoen waar ook belangstellende jongeren (12 t/m 16 jaar) welkom zijn.

 2. JeugdNatuurClub De Wieden iets voor jou?

  JeugdNatuurClub De Wieden iets voor jou?

  De natuur ontdekken en daar leuke dingen doen. Dat is waar JeugdNatuurClub De Wieden voor staat. Kinderen vanaf groep 5, die wonen in of ten zuiden van De Wieden en die het leuk lijkt om lid te worden, zijn van harte welkom op de kennismakingsmiddag op 31 augustus.

 3. Tel mee met de Nationale Tuinvogeltelling

  Tel mee met de Nationale Tuinvogeltelling

  Tel je op vrijdag 28, zaterdag 29 of zondag 30 januari een half uur mee tijdens de Nationale Tuinvogeltelling? Op deze dagen vragen de Vogelbescherming en Sovon iedereen om de vogels in hun tuin of op hun balkon te tellen.

 4. Word gastheer of gastvrouw van Nationaal Park Weerribben-Wieden

  Word gastheer of gastvrouw van Nationaal Park Weerribben-Wieden

  Afgelopen jaar hebben veel Nederlanders door de coronamaatregelen de schoonheid van Nationaal Park Weerribben-Wieden (her)ontdekt. Veel mensen zijn onder de indruk van het natuurschoon. Niet alleen vakantiegangers, ook mensen uit eigen streek hebben de natuur en het landschap in de directe omgeving opnieuw leren kennen en waarderen. Als ondernemer kun je daar de vruchten van plukken.

 5. Gezocht: Junior Rangers voor de Overijsselse Nationaal Parken

  Gezocht: Junior Rangers voor de Overijsselse Nationaal Parken

  Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud, houd je van de natuur, buiten zijn en je handen uit de mouwen steken? Dan heb je het in je om een goede Junior Ranger te worden. In september is in de Overijsselse Nationaal Parken de kick-off van het nieuwe Junior Rangers-seizoen.